Ovo sigurno niste znali! Kako bi se vaš parfem osjetio satima nakon nanošenja potrebno je napraviti jedan mali trik!

foto:pexels

Parfemi su neizbježni i svatko mora imati barem jedan parfem koji će mu pomoći da miriše izazovnije te da ostavi bolji dojam gdje god da se pojavi. Međutim, problem kod parfema je taj što njihov miris nakon nanošenja s vremenom znatno oslabi.

To je naročito primjetljivo kod jeftinijih parfema koji vrlo brzo nakon prskanja izgube svoj miris. Skuplji i kvalitetniji parfemi traju duže, ali i oni znaju oslabjeti nakon samo nekoliko sati. Zato se muškarci pitaju kako da izvuku dugotrajni miris iz svojih parfema.

Prvo što morate raditi jest da parfem prskate na “vruće” dijelove tijela, koji pulsiraju, jer oni emitiraju širenje parfema, a ta su mjesta: vrat, grudi i zglobovi.

Nadalje, istraživanja su pokazala da parfemi traju i imaju intenzivniji miris i do 30 posto više ako ih na kožu nanesete odmah nakon tuširanja.


To je zato što su pore na vašoj koži nakon tuširanja čiste, i omogućavaju da se parfem u njima duže zadržava, ali i da se bolje zagrije. Samim time, on će mirisati bolje, duže i jače.

Komentari