Vraća nam se jesenski vozni red ZET-a: Noćne linije ponovo će voziti, a upozorava se na još neke promjene

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Jesenski vozni red u tramvajskom i autobusnom prometu primjenjivat će se od ponedjeljka, 7. rujna. Sve linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu.

To znači  i ponovnu uspostavu autobusnih linija 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica), a u prometu će opet biti i noćne tramvajske linije 31 (Črnomerec – Savski most), 32 (Prečko – Borongaj), 33 (Gračansko Dolje – Savišće) i 34 (Ljubljanica – Dubec)

Istog dana počinje i nova školska godina, što podrazumijeva i povećan broj djece na zagrebačkim cestama, posebice u zonama škola i vrtića. Apeliramo na vozače, kao i ostale sudionike u prometu, na pojačan oprez i poštivanje prometnih propisa i znakova.

Podsjećamo kako je odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite obavezno nošenje medicinske maske ili maske za lice u javnom prijevozu.


Sve putnike molimo da, kao i do sada, budu savjesni i odgovorni kako bi javni gradski prijevoz funkcionirao nesmetano i bez poteškoća.

Zahvaljujemo vam što se pridržavate preporuka!

Novi vozni red bit će dostupan na početno – krajnjim stajalištima kao i na našoj internetskoj stranici.

Komentari