KORISNICI ZET-A, OPREZ! Ove tramvajske linije neće prometovati s ponedjeljka na utorak

Facebook

Iz ZET-a su poslali važnu obavijest. Noćne tramvajske linije neće prometovati u noći s 4. na 5. siječnja.

“Noćne tramvajske linije 31, 32, 33 i 34 neće prometovati u noći s ponedjeljka na utorak, odnosno s 4. na 5. siječnja”, izvijestili su iz ZET-a.

Također, temeljem Odluke o socijalnoj skrbi Grada Zagreba, Zagrebački električni tramvaj započeo je u ponedjeljak, 4. siječnja s izdavanjem besplatnih godišnjih kupona za 2021. godinu umirovljenicima čiji su ukupni prihodi jednaki ili manji od 3200 kuna mjesečno, korisnici zajamčene minimalne naknade nesposobni za rad i privređivanje te roditelji njegovatelji.

Podsjećamo, izdavanje besplatnih godišnjih kupona osobama s invaliditetom započelo je u četvrtak, 24. prosinca 2020. godine.


Osobe kojima nije reguliran status u sustavu prava za 2021. godinu, a u 2020. godini su imale pretplatni kupon, trebaju se javiti u Područni ured gdje su prijavljene kako bi regulirale svoj status.

Za sve korisnike koji ostvaruju pravo na besplatan prijevoz i nalaze se u elektroničkom sustavu, preuzimanje kupona je dostupno na svim prodajnim mjestima ZET-a te ugovornih partnera, Tiska i iNovina.

Komentari