UMJESTO TRAMVAJA VOZIT ĆE BUSEVI! Objavljene izmjene u pojedinim noćnim linijama

Photo: Davor Visnjic/PIXSELL

Radovi su u tijeku u određenim dijelovima Zagreba zbog čega će pojedine linije voziti izmjenjenom trasom. Ako radite noću smjenu ili se nađete negdje vani, imajte na umu ovo:

Noćna linija 31

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na dijelu Ilice, u noćima od ponedjeljka, 17. svibnja do ponedjeljka, 24. svibnja umjesto tramvaja linije 31 vozit će autobus i to izmijenjenom trasom u smjeru Savskog mosta:

Črnomerec – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Reljkovićeva – Ilica – i dalje uobičajenom trasom do odredišta


Autobusna supstitucija noćne tramvajske linije 31 ne koristi tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok.

Noćna linija 32

Zbog radova na Savskoj cesti, umjesto tramvaja noćne linije 32 u noći s ponedjeljka na utorak (17./18. svibnja), kao i u noćima od četvrtka, 20. svibnja do subote, 22. svibnja vozit će autobus.

Noćna linija 33

Zbog radova na željezničkom nadvožnjaku Crnatkova, umjesto tramvaja noćne linije 33 će u noći s ponedjeljka na utorak (17./18. svibnja) voziti autobus.

Noćna linija 34

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Ljubljanici, u noćima od ponedjeljka, 17. svibnja do ponedjeljka, 24. svibnja, umjesto tramvaja noćne linije 34 vozit će autobusi izmijenjenom trasom u oba smjera:

Dubec – redovnom trasom do Selske – (ravno) Ozaljska – prije terminala (lijevo) Puljska – (desno) Zagrebačka avenija – (desno) Fallerovo šetalište terminal​ Ljubljanica – Fallerovim šetalištem – Zagrebačka avenija – Savska cesta – i dalje redovnom trasom

​Polazno stajalište noćne linije 34 na Ljubljanici bit će isto kao polazno stajalište linije 114 (peron 1).

Komentari