Trebate do Holdinga? Zbog epidemiološke situacije i mjera prevencije reguliran rad sa strankama!

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Holding centar u Ulici grada Vukovara 41 radi dodatno prilagođeno epidemiološkoj situaciji i mjerama prevencije! Sve usluge su dostupne od ponedjeljka do petka od 7 do 13.30 sati te od 14.30 do 20.30 sati! 

Korisnike molimo da koriste i poslijepodnevni termin kako bi se izbjegla čekanja ispred poslovnice koja će i nadalje raditi subotom, ali od 9 do 13.30 sati.​

Tijekom dnevne stanke uplate će se moći realizirati u Pokretnom uredu koji će biti u zoni ulaska u Centar.

Novim radnim vremenom osigurava se manji broj istovremenih posjetitelja, kao i nesmetano provođenje svih raspoloživih preventivnih mjera te epidemioloških preporuka.


U prostor se ulazi ograničeno, na poziv djelatnika, a ispred ulaza uspostavljena su dva pristupna koridora. Jedan je namijenjen korisnicima koji trebaju informacijsku podršku, podnose zahtjeve ili na drugi način žele upravljati komunalnim uslugama koje koriste, a osiguran je zaseban pristup za građane koji samo na blagajnama žele izvršiti uplatu. Duž oba koridora označen je potreban razmak kojega je nužno održavati tijekom eventualnog čekanja.

Svim se posjetiteljima termalnom kamerom mjeri tjelesna temperatura prilikom ulaska, a nošenje zaštitne maske je obvezno za sve posjetitelje!

Podsjećamo, parkirališne se karte mogu kupiti i putem specijalizirane internetske stranice. Izdavanje različitih potvrda, primjerice o (ne)postojanju dugovanja, osigurano je također i elektroničkim putem, a iste će biti ovjerene naprednim elektroničkim potpisom i dostavljene elektroničkim putem podnositelju zahtjeva. Druga se dokumentacija može poslati i putem elektroničke pošte [email protected], a na raspolaganju su i naše e-usluge.

Agenti Pozivnog centra raspoloživi su uvijek 24 sata dnevno na broju 072 500 400. Pokretni ured radi uobičajeno.

Nastojeći u ovom kontekstu osigurati što jednostavnije i pristupačnije poslovanje te širok spektar podrške, zahvaljujemo svim sugrađanima na razumijevanju tijekom naših mjera odgovornosti prema cjelokupnoj zajednici!

Komentari