PRIPREMITE SE ZA NAJGORE! Ova prognoza vam se baš nikako neće svidjeti

Foto: Zagreb.info

Zagrepčani su posljednjih nekoliko dana mogli uživati u lijepom vremenu, ali zimski kaputi opet će ući u upotrebu. U petak će biti kišno, a prema kraju dana očekuje se i zahlađenje, te bi kiša mogla prijeći u snijeg.

Zagreb, nažalost, neće uživati u toplom i sunčanom vikendu. U petak ujutro Zagrepčani će se probuditi na 8 stupnjeva. Sve veća naoblaka mogla bi rezultirati kišom već u rano popodne, a prema kraju dana temperatura će se sve više spuštati.

Subotnje jutro pratit će obilnija kiša i temperatura od oko 6 stupnjeva, uz moguće razvedravanje do kraja dana i porast temperature do 14 stupnjeva. U nedjelju će se oborine opet javiti poslijepodne, a temperature će biti najniže ovog vikenda: svega 4 stupnja.

Zime se nećemo tako brzo riješiti, predviđaju meteorolozi.


U subotu prolazno smirivanje i razvedravanje, a u nedjelju s novim naoblačenjem opet kiša, u gorju i snijeg. Jutra će biti malo toplija, a dnevna temperatura bez veće promjene. Na Jadranu promjenjivo. Kiša će biti češća u petak i subotu ujutro, lokalno i obilna, a zatim je ponovno može biti u drugom dijelu nedjelje. Jugo će oslabjeti u subotu, a u nedjelju na sjevernom dijelu zapuhati bura”, rekla je meteorologinja Tomislava Hojsak za HRT.

Komentari