Nekoliko tramvajskih linija vozi izmjenjenim trasama zbog tehničkih poteškoća. Od danas, 7.9., na snazi je jesenski vozni red

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Zbog tehničkih poteškoća, tramvaji linija 12, 13, 14 i 17 prometuju obilaznim pravcima, javljaju iz Holdinga.

Linije 12, 14 i 17 prometuju preko Savske, Jukićeve te Ilice na svoje trase, dok tramvaji linija 13 prometuju preko Vodnikove i Glavnog kolodvora na svoje trase.

U Zagrebačkom Holdingu kažu kako ne znaju do kada će ova izvanredna regulacija tramvajskih linija trajati, a nisu otkrili o čemu se točno radi, osim što su naglasili da su u pitanju tehničke poteškoće. Potvrdili su jedino da će ove linije izmjenjenim rutama najvjerojatnije voziti i sutra, u utorak 7.9.

Inače, od danas je ponovo nastupio jesenski vozni red. Sve linije koje su prometovale prema ljetnom voznom redu ponovno će prometovati pojačanim intenzitetom, prema jesenskom voznom redu. To znači  i ponovnu uspostavu autobusnih linija 114 (Ljubljanica – Prečko), 145 (Vrapčanska Aleja – Oranice) i 275 (Sesvete – Sesvetska Sopnica), a u prometu će opet biti i noćne tramvajske linije 31 (Črnomerec – Savski most), 32 (Prečko – Borongaj), 33 (Gračansko Dolje – Savišće) i 34 (Ljubljanica – Dubec).


Komentari