Na istoku grada normalizirana isporuka toplinske energije, ali HEP javlja o novom puknuću! Evo tko još ostaje bez tople vode i do kada!

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Građani grada Zagreba već dva dana imaju problema zbog nedostatka tople vode, zbog čega smo poslali upit HEP Toplinarstvu kako bi pojasnio o čemu je riječ, ali i kako bi građani dobili okvirnu informaciju kad se očekuje nastavak isporuke toplinske energije.

“U ovom trenutku su bez isporuke toplinske energije krajnji kupci u Novom Zagrebu, gdje je u tijeku utvrđivanje lokacije puknuća vrelovoda, dok je krajnjim kupcima u istočnom dijelu Zagreba normalizirana isporuka toplinske energije.

Prije lociranja puknuća nismo u mogućnosti predvidjeti točno vrijeme trajanja obustave isporuke toplinske energije u Novom Zagrebu, kao niti naselja koja će ostati bez tople vode do završetka sanacije.

Ovim putem vas obavještavamo da je došlo i do puknuća magistralnog vrelovoda u Klanječkoj ulici, uslijed čega će se danas u 15 sati privremeno obustaviti opskrba toplinskom energijom za pripremu potrošne tople vode krajnjim kupcima u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Prečko, Rudeš i u zapadnom dijelu Vrbana. Predviđeno vrijeme trajanja obustave je do sutra, 8. rujna 2020. u jutarnjim satima.


Sve terenske ekipe HEP-TOPLINARSTVA d.o.o. su angažirane na hitnom lociranju i otklanjanju puknuća vrelovoda te ćemo uložiti maksimalne napore da svi radovi završe u
najkraćem mogućem roku”, navode iz HEP-a te mole krajnje kupce za strpljenje i razumijevanje.

Mnogi Zagrepčani nemaju tople vode! ‘Dosta mi je više! Djeca su mi se morala prati u ledenoj vodi i to pred početak škole!’

Komentari