ZOO postaje središnje mjesto prezentiranja modnih kreacija zagrebačkih obrtnika i dizajnera

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zagrebački zoološki vrt danas postaje kulisa za modnu reviju zagrebačkih obrtnika i dizajnera.

Naime, u ZOO vrtu Grada Zagreba snimit će se video razglednice za predstojeću 85. Zlatnu iglu, modnu reviju koja će okupiti najbolje zagrebačke obrtnike i dizajnere.

Ove godine Zlatna igla slavi 85. godina, a pritom se prisjećaju davne 1935. godine kada je  održana prva Zlatna igla po uzoru na kolege iz Pariza.

“Ta najdugovječnija modna manifestacija u regiji već generacijama promovira zagrebačko obrtništvo i dizajn. Svake godine Igla predstavlja nova iznenađenja, inovativne i kreativne modele pa će se tako za pripremu samog događaja održati photo session i snimanje video
razglednica ove godine u podne, ispred samog ulaza u ZOO vrt Grada Zagreba”, navode iz Zlatne igle.


“Spoj zelenila, životinja i ambijenta samog Vrta istaknuti će kreacije zagrebačkih obrtnika, a finalni rezultati photo sessiona biti će prezentirani na samoj reviji koja će se održati 20. rujna 2020. godine”, tvrde.

“Zaštitni znak Zlatne igle su kvalitetni materijali i izrada te maštovitost u kombinacijama, a samom svojom dugovječnošću opstanka najbolje opisuje upornost, marljivost i vjeru naših obrtnika da se hrvatski proizvod mora održati na našim prostorima. Ove će se godine predstaviti 14 dizajnera sa svojim novim kolekcijama”, dodaju.

(FOTO) Ma kakvi arhitekti i inženjeri, ovi Zagrepčani sami su nacrtali park kakav žele i genijalno je!

Komentari