ŽESTOKA RASPRAVA MEĐU SUSJEDIMA! Nepropisno parkirao, pa mu susjed zasuo vozilo prljavim pelenama!

Izvor: Facebook

Nepoznati vozač Škode sigurno se zaprepastio kad su ga na autu dočekale prljave pelene od strane očigledno ljutog stanara zgrade u naselju Srednjaci.

Vozač je nepropisno parkirao automobil i čini se stvorio problem stanarima zgrade koji  su, sudeći prema komentarima na Facebook stranici ‘Moji srednjaci’, jedva uspjeli izaći s parkinga.

U praksi kad nepropisno vozilo onemogućuje kretanje njihovog vozila ili ukoliko primijete nepropisno parkiranje koje ugrožava promet u gradu Zagrebu, građani se obraćaju Službi za premještanje i blokadu vozila, no nepoznati stanar odlučio se na bacanje smeća, odnosno pelena po autu.

Objava je izazvala žestoku raspravu na stranici, a nisu izostali komentari osude ponašanja ljutitog stanara.


Izvor: Facebook

Tko god da je ostavio to smeće tu mogao je i napisati lijepu poruku a ne baciti smeće, kulturnije je bez obzira na to što se vozač parkirao kako se parkirao’,I tako debil sa pelenama postane veće govno od vozača auta! Samo smo u tom dobri u Hrvatskoj; natjecanju u debilizmu”, neki su od komentara na ponašanje bijesnog stanara.

Ovo je samo odraz kulture osobe koja je bacila smeće… Nema potrebe za takvim načinom.. Naći parking na Srednjacima u večernjim satima je lutrija. I čemu bacanje smeća po autu ako recimo auto nikome me smeta za prolaz pa makar bio parkiran uz zgradu? Ako ti smeta, napiši poruku i stavi na šajbu. Ovo je odraz kulture dotičnog/dotićne koja je bacila smeće…”, napisao je drugi građanin.

S druge strane, član grupe napisao je : “Prije par mjeseci imao sam osobni slučaj na istome mjestu gdje su se dva osobna vozila parkirala jedan iza drugoga, s time da su se vozila na drugoj strani bila parkirala na svojim crtama (vozilo u drugome redu neoznačenog parkinga je i više zagazilo prema prolazu). U takvoj situaciji je bilo vozilima iz drugog (neoznačenog) i trećeg reda parkinga nemoguće izaći. S obzirom da smo s jednogodišnjim djetetom u 7 ujutro trebali biti na liječničkom pregledu, pozvao sam pauka. Nažalost, po dolasku je konstatirano da je nemoguće ukloniti vozila jer pauk fizički ne može pristupiti dovoljno blizu kako bi ih podignuo i uklonio. Na kraju smo uzeli taxi, na liječnički pregled za koji smo čekali 3 mjeseca smo zakasnili, te smo na kraju išli privatno. Nepotrebnih troškova odjednom kao u priči zbog komocije i nekulture”

Većina komentatora složila se da je usprkos nepropisnom parkiranju, ovakvo ponašanje stanara nekulturno, ali smatraju da se vozača svakako trebalo kazniti na propisan način.

Komentari