(VIDEO+FOTO) Nevrijeme na Črnomercu! Zagrepčane pljusak uhvatio nespremne: ‘Ovo nije normalno, ovakvu godinu ne pamtim’

Foto: Zagreb.info

Velika promjena vremena već u noći na srijedu zahvatila je Hrvatsku. Pljusak i nevrijeme nije zaobišao ni Zagreb, pa je u četvrtak u popodnevnim satima neugodno iznenadio građane. Čitateljica portala Zagreb.info poslala nam je video i fotografije kako je to izgledalo na tramvajskoj i autobusnoj stanici na Črnomercu. Brojni su se od kiše sakrili ispod natkrivenog stajališta za buseve, pa je nastala prava gužva.

“Dosta ljudi je u kratkim rukavima, pokrivaju se čim god znaju. Ovaj pljusak nas je stvarno uhvatio nespremne”, kaže nam čitateljica.

 “Pa ovo nije normalno, ovakvu godinu ne pamtim, a imam puno leti u nogama. Već mi je dosta i ove kiše, nitko nema volje za ništa, inače sam na moru bila već. Ne zna čovjek kak’ da se obuče, ovo je ludo sve”, kazala nam je nezadovoljna umirovljenica Ankica s Kustošije kojoj je vjetar strgao kišobran pa je pokisnula.

Povećana je i potražnja za taksijem zbog čega je cijena do 50 posto viša, a polako nastaje i gužva na prometnicama. Stoga budite oprezni i imajte na umu da je kolnik sklizak. Nestabilno vrijeme zadržat će se sve do idućeg tjedna te se preporuča da nosite kišobran u narednim danima.


Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info
Foto: Zagreb.info

Komentari