(VIDEO) RASJEKAO GLAVU NA SLJEMENU: Nasred livade udario u željeznu konstrukciju dok se sanjkao

Foto: Screenshot

Zvonimir Redžić (24) je mladi Zagrepčanin koji još nikada nije bio na skijalištu Sljeme zimi i veselio se snijegu, sanjkanju i zimskim radostima. No, ovaj nedjeljni posjet pamtit će po, pokazalo se, opasnoj željeznoj konstrukciji nasred Činovničke livade u koji je udario glavom ne bi li izbjegao dijete koje je slučajno istrčalo pred njega. Snimka nakon ozljede počela se širiti društvenim mrežama.

“U centru gdje se spajaju tri spusta nalazi se željezna konstrukcija. Spuštao sam se na sanjkama pri velikoj brzini i dijete je naletjelo baš u zadnji tren. U strahu da ga ne “pokupim” izgubio sam kontrolu i glavom lupio u jedan krak”, govori Zvonimir i dodaje kako je imao velike sreće jer je nosio šubaru koja je spriječila težu ozljedu.

Kaže kako je prošao samo s posjekotinom “veličine cigarete”. Svejedno, pod željeznim krakom na snimci se vidi lokva krvi, a on kaže kako se naježi svaki put kad o tome razmišlja. HGSS-ovci su mu pružili prvu pomoć u roku deset minuta od ozljede, a hitnoj je trebalo nekih dvadesetak dodatnih minuta da dođe iz grada.


Komentari