(VIDEO) Ovo je genijalno: Zagrepčanin i njegov pas osvojili srca građana na Trgu nesvakidašnjom zajedničkom aktivnošću!

Foto: Instagram / @schnauzerziva

Nesvakidašnji prizor vlasnika i kućnog ljubimca izazvao je veliki interes građana koji su se prije par dana zatekli na Trgu Bana Jelačića.

Znatiželjne je poglede zaintrigirao nadasve inovativan način koji je jedan Zagrepčanin pronašao za izvođenje psa u šetnju. Možemo samo pretpostaviti da vlasnik ovog psa nije veliki ljubitelj hodanja, dok su neki komentatori čak u šali pretpostavili da je pas vjerojatno na svog ‘gazdu’ pa da u istoj maniri ni on ne voli naprezati noge.

I dok smo mnogo puta mogli vidjeti vlasnike kako svoje ljubimce šeću na biciklu ili rolama, prizor šetnje na skateboradu ne viđe se prečesto. No, nije samo odabir prijevoznog sredstva ono što je bilo neuobičajeno u ovoj situaciji, već činjenica da vlasnik nije htio da pas trčkara dok se on vozi, pa je jedan skateboard nabavio i za svog crnog buldoga. Video je objavljen na Facebook stranici ‘Crazy Croatia’ i u kratkom je roku skupio veliki broj pozitivnih reakcija.

I izgleda da se psu ta ideja jako svidjela, jer je maleni pas izgledao potpuno opušteno i vrlo zainteresirano za vožnju. Možemo samo pretpostaviti da mu ovo nikako nije prvi put i da je buldog ustvari profesinalni skater.


Komentari