(VIDEO) Koza Bambi Mee neobičan je stanar Borovja, privlači poglede po kvartu i svojim vlasnicima u dom unosi neizmjerno veselje

Foto: Screenshot

Obitelj Maurović jako voli životinje. Od oko 2000 životinja koje imaju u kući i izvan nje, najviše pažnje plijeni koza Bambi Mee. Iako to nije bio prvotni plan, postala je njihov kućni ljubimac.

Sve je počelo s jednim parom papiga koje su Renata i Željko dobili na poklon. Željko je zadužen da se brine o pticama, dok Renata brine za kozu, pse, mačke, zamorce i kuniće.

Samo na ptice potroše tonu hrane. Na svom imanju imaju i papige koje su jedine u Hrvatskoj. A ono što je kod obitelji Maurović posebno je da žive s kozom Bambi Mee u kući.

Osim nje, žive još i sa psima i mačkama. Bambi im je stigla s tek mjesec i pol. Imala je problema s probavom i doslovno je bilo pitanje hoće li preživjeti. Svi su davali crne prognoze, koje se srećom nisu ostvarile.


Kako kaže Željko, sada jede sve što ne bi smjela, a najviše voli slatko. Kada su je prvi put vidjeli imala je oko pet kilograma, dok sada ima 30-ak. U obitelji je već pet godina. S vremenom je postala dio ovog toplog doma.

Bambi se jako voli igrati s loptom, a voli i trčati. A što kažu, kako izgleda prosječan dan jedne koze, pogledajte u prilogu:

Komentari