Tulum u zagrebačkom hotelu usred lockdowna za 750 kuna: ‘Sve je legalno, stane 120 ljudi’

Ilustracija, FOTO: MRM WALLPAPER

Dok su noćni klubovi, kafići, restorani zatvoreni, od tuluma  u Timeout Heritage Hotel u Ilici se ne odustaje. Naime, vlasnici hotela za Index su otkrili kako nema ničeg tajnog, već da su smislili tulum koji je legalan i siguran za uzvanike.

“Ono što mi želimo jest pružiti priliku da se zabave onima koji žele izlaziti, ali ne mogu zbog lockdowna. Želimo naglasiti da je ovo potpuno sigurni covid-free party u skladu s mjerama stožera”, kažu iz hotela za Index.

U hotelu imamo 49 soba, ali do danjega će se za partyje koristiti samo njih 20. Dakle, može biti najviše 120 gostiju svake večeri.

@emahelenaytHotel room parties in Zagreb, Croatia ##party ##zagreb ##croatia♬ original sound – Ema Helena

Partijaneri se nalaze u sobama. U pojedinoj sobi su dvije do šest osoba, ovisno o veličini sobe. Preko Zooma komuniciraju s drugim sobama, a na istoj je platformi i DJ zadužen za glazbu. Hotel ima sobe s balkonom tako da ljudi nisu u fizičkom kontaktu i ne mogu širiti virus.


Kad se gosti prijave na recepciji hotela, ne smiju mijenjati sobe, a hotel je pod videonadzorom i osiguravaju ga redari kako bi se spriječio prelazak iz sobe u sobu.

Kad gosti trebaju napustiti hotel, mogu se javiti recepciji koja će se pobrinuti da sigurno izađu iz sobe i iz hotela. Osim DJ-a, svojim gostima planiraju ponuditi karaoke u kojima mogu sudjelovati sve sobe te online društvene igre u kojima će gosti svoje pametne telefone koristiti kao kontrolere.

Partyji će se održavati svakog petka ili subote ovisno o potražnji, a trenutna promotivna cijena iznosi 749 kuna za sobu.

Komentari