Pas umalo ubio muškarca kamenom na Sljemenu! ‘Samo je ispustio tu kamenčugu iz njuške’

ben pas batina
Marko Mrkonjic/PIXSELL

Trebao je to biti jedan običan, bezbrižan izlet na Sljeme, na krasnu dolinu kraj Snježne kraljice. Prijatelji, dijete i tri psa, već zvuči kao druženje u prirodi, koje ne može proći bez neželjenih posljedica. Uskoro će se pokazati, izlet će dugo pamtiti.

Nakon druženja, uživanja na otvorenom veselo društvo trebalo se uputiti kući, a tada je krenuo pravi show.

“Spakirali smo sva čudesa koja smo dovukli sa sobom, zgrabio sam dijete i zazviždao psu. Glupan se izgubio negdje u šumi. Dobauljao je nakon desetak sekundi s ogromnim kamenom u njušci. Bio je velik kao dvije obgrljene šake odrasle osobe. Kamen, ne pas. Poslušno je dotrčao i sjeo. Pas, ne kamen.

I onda se dogodilo.


Samo je ispustio tu kamenčugu iz njuške. Naravno, nikome od nas, odraslih i odgovornih ljudi, nije palo na pamet da bi mogao učiniti tako nešto. Kamen je počeo raditi ono što kamenje radi na nizbrdicama. Počeo se kotrljati sve brže i brže. Sve niže i niže. Prema dnu doline. Tamo gdje je na prekrivačima ležala hrpa drugih ljudi. Okrenuta leđima, ne sluteći ništa.

Srećom, prijatelj se snašao i zaletio se kao manijak nizbrdo, prema odbjeglom kamenu koji se ustremio ravnu na grupu od četvero ljudi. Ravno na ćelavog čovjeka u bijeloj majici koji je ležao i gledao u suprotnom smjeru.

U posljednjem trenutku je izbio jureći kamen nogom u stranu, piše Denis Mahmutović za 24sata.

Nitko se naravno nije usudio pogledati ćelavog muškarca u oči, a detalje ove urnebesne priče i još više njih, koje piše Denis Mahmutović, možete pronaći na LINKU.

STRAVA U CENTRU GRADA! Mrtav pijan divljački premlatio ženu na trgu! Sve je bilo puno krvi, ljudi su vrištali!

Komentari