‘OVA NEKRETNINA NIJE ZA NEUKE’ Majstor na Kajzerici prodaje pola stana, za drugu polovicu vodi se sudski spor: ‘Molim ozbiljne ponude’

Photo: Njuškalo

Tržište nekretnina u Zagrebu nadasve je zanimljivo mjesto. Zbog sve viših cijena kvadrata mnogi nisu sigurni bi li plakali ili se smijali kada gledaju kakve derutne stanove neki ljudi prodaju, no ovaj je oglas definitivno pomeo konkurenciju. Naime, muškarac za 65.000 eura prodaje polovicu trosobnog stana na Kajzerici.

“Prodajem samo 50 posto suvlasništva koje je sigurno 100 posto te na nekretnini ima sudski spor za drugu polovinu koji se vodi već 15 godina i vjerojatno još toliko sudeći po brzini našeg pravosuđa. Tko kupi ovu polovinu, prodat će mu se druga također vrlo povoljno- 20% ispod tržišne cijene, ako uspijemo u sudskom sporu. Znači, vodi se spor za drugu polovinu, a ova je 100 % sigurna”, stoji u neobičnom oglasu na Njuškalu.

No, prodavatelj napominje kako ovo nije nekretnina za svakoga.

“Ova nekretnina nije za svakoga, odnosno neuke ljude, nego samo za one koji znaju da je ovo potpuno u redu ili vjeruju odvjetnicima i žele riješiti svoje stambeno pitanje vrlo povoljno jer će biti sami u cijelom stanu (znači, koriste cijeli stan, a plaćaju samo pola) do rješenja sudskog spora, a tada mogu kupiti i drugu polovinu vrlo povoljno ili prodati ovu polovinu svoju. U svakom slučaju će biti u financijskom plusu što se tiče tog posla. 100 posto sigurno! U obzir dolazi i zamjena za nekretninu do 60 metara kvadratnih na području grada Dubrovnika, Župe, Cavtata ili dubrovačkog primorja, no u zamjeni je cijena veća i ona iznosi 75.000 eura.


Molim samo ozbiljne ponude, bez šaljivđija i nevjernih Toma i onih koji nisu dobro pročitali oglas i ne znaju ništa o nekretninama i provokatora”, upozorava kreator oglasa.

Inače, stan je potpuno namješten i nalazi se u mirnoj ulici.

“Prolaze samo oni koji stanuju ili idu u školu. Točno na sredini kvarta, pa se ne čuju vlakovi, a niti konji s Hipodroma. Ima jedno parkirno mjesto”, opisao je prodavatelj.

 

Komentari