Neutješni otac Šeherzade sastao se s ministrom Berošem: ‘Vraćam se na Trg, ali ne odustajem od pravde!’

Foto: Facebook/Otvoreno,hr

Enver Beka u pravdi za svoju kćer Šeherzadu već 131 dan provodi spavajući na Trgu bana Josipa Jelačića. Danas je imao sastanak s ministrom zdravstva Vilijem Berošem.

“Danas nas je pozvao na sastanak ministar Beroš. Samo što nam je potvrdio je da od 2017. Šeherzadina dokumentacija je bila kod Vilija Beroša. Tada nije bilo moguće vještačenje, nije bila potpuna, sad sam pokazao neku novu dokumentaciju od kralježnice. On nam je potvrdio da to nije od Šeherzade, da je to opet lažna dokumentacija. Godinama to traje, pošalju nam lažnu dokumentaciju.

Ništa njemu tu nije jasno. Pitao sam da li može nešto poduzeti, to je pod njegovim ministarstvom. On je poručio da prijavimo policiji. Išao sam i 2018. na policiju i tada su mi rekli da su izvidi u tijeku, sada je već 2020. Ministar Beroš štiti svoje kolege na Rebru. Ne želi se petljati, a dalje ćemo vidjeti. Sad ću se vratiti na Trg gdje sam 131 dan, ali od pravde neću odustati. Volim Republiku Hrvatsku i ostat ću ovdje”, poručio je Beka.


Podsjetimo, neutješni otac od 27. srpnja živi i spava na Trgu bana Jelačića odakle se nema namjeru pomaknuti dokle god ne sazna istinu zbog čega je preminula njegova djevojčica. Enver Beka, ovime je napravio nešto što nitko u povijesti nije, prosvjedovao ovoliko dugo boraveći isključivo na glavno gradskom trgu.

Njemu je od smrti petogodišnje kćeri svijet srušen i smatra da je njegova Šeherzada u bolnici Rebro umrla greškom liječnika. Spavajući na Trgu Bana Jelačića, Enver se susreo se s raznim problemima i opasnim situacijama, ali ostao je čvrst i priseban.

Komentari