NE PROPUSTITE! U petak prikupljaju se sredstva za projekt ‘Stop nasilju nad ženama’

Jubilarnu 2020. godinu Rotaract klubovi diljem Zagrebačke županije započinju novim društveno odgovornim projektom s humanitarnom notom prikupljanja sredstava za projekt „STOP nasilju nad ženama“ u suradnji s poznatom zagrebačkom kavanom „Johann Franck“.  Zabava će se održati u Johannu Francku u petak, 28. veljače, od 22 do ranih jutarnjih sati, a cilj akcije je osvijestiti problem nasilja nad ženama u našem društvu i naglasiti ozbiljnost problema te poboljšati uvjete života ženama i djeci koja borave u Sigurnoj kući.

„Cilj projekta, iako je plemenit, nadilazi i granice donacija. U današnje vrijeme kompetitivnosti, jala i stereotipizacije, bilo nam je veliko zadovoljstvo inicirati projekt na čelu s 10 Rotaract kluba koji okupljaju mlade ljude s mnogo potencijala i željom za pomoći. Mnogo je to više  od druženja i služenja, u duhu ovog projekta Rotaract zajednicu bi nazvao prilikom za bolje sutra potrebitih“, donosi organizacijski odbor projekta The Cause sastavljen od predstavnika Rotaract klubaova s područja Zagreba i Velike Gorice.

Na događaju se očekuje više od 300 sudionika koji će svojom zabavom donirati onima kojima je to najpotrebnije. U donaciji projektu mogu sudjelovati svi građani dolaskom na organiziranu zabavu te minimalnom donacijom od 40 kuna, koju će moći obaviti na ulazu, a kojom pomažu u prikupljanju financijskih sredstava koja će biti uložena obnovu interijera kuće, izolacije i sve ostale prijeko potrebne popravke. Ukoliko osoba nije u mogućnosti prisustvovati događaju, a ima želju sudjelovati u akciji, financijska sredstva može donirati uplatom na donacijski račun od 28. veljače pa do nadalje na IBAN: HR8223600001502717753.

Rotaract klubovi koji su dali doprinos, uz kavanu Johann Franck, organizaciji projekta: Rotaract klub Agram, Rotaract klub Velika Gorica, Rotaract klub Zagreb, Rotaract klub Zagreb 1242, Rotaract klub Zagreb Centar, Rotaract klub Zagreb Donji Grad, Rotaract klub Zagreb Gradec, Rotaract klub Zagreb Kaptol, Rotaract klub Zagreb Sesvete i Rotaract klub Zagreb Zrinjevac.


Komentari