NAJODVRATNIJA OSVETA ZBOG PARKIRANJA? Kvaku mu namazao izmetom: ‘Trešnjevka je odavno Teksas, kakvo parkiranje, takva i kvaka!’

Izvor: Facebook

Onim savjesnim vozačima nikada neće biti jasno zašto pak postoje oni koji očito namjerno svoje limene ljubimce parkiraju kao da su sami na svijetu. Neki samo žustro komentiraju, ali neki uzmu stvar u svoje ruke i takvim vozačima ostave “smrdljivu” poruku.

Naime, upravo se ovakav incident dogodio na Trešnjevci kraj Sokolgradske ulice , gdje je netko bezobzirnom vozaču koji se parkirao poprijeko preko zelene površine i nogostupa kvaku namazao izmetom i iz protesta mu dignuo i brisače. Sve je to osvanulo na Facebook grupi “Naša Trešnjevka, naš kvart” i izazvalo podosta svakojakih komentara.

Zaista je činjenica da je naš grad prepun automobila. Ima ih svugdje i na cesti i na nogostupu, na livadi na betonu. Kako je samo bilo lijepo 70-ih i 80-ih godina kada je sve bilo ljepše, a auta vrlo malo, prisjeća se sljedbenik ove Facebook grupe.

Foto: Facebook/Naša Trešnjevka, naš kvart/Goran Sostaric

“Tu je katastrofa sa parkiranjem. Na taj prolaz nitko ne reagira. Bravo za onog koji je digao govance sa poda i dodao ga na kvaku od ovog lijepog auteka”, jedan je od komentara, a za njim slijede i drugi ogorčeni stanari ovog dijela kvarta.


“Lijeni Paukovci?”

“Institucije NE RADE ništa! Probajte nazvati pauk…dobit ćete odgovor (citiram):”…koliko je parkiranih auta? Sedam? A gospođo pa kojeg da prvog spaukamo? Kad počnemo izaći će vlasnik auta i pitati: “a zašto mene prvog paukate?” i sta da mu odgovorimo?”. Ljeniju ekipu nisam srela! Sokolgradaka je užas od auta, a komunalaca ni za lijek.

No mnogi su ustanovili kako počinitelj koji je izmet “razmrljao” po kvaki vjerojatno ima psa, jer ako je tražio izmet okolo oko sebe i “nije baš zdrav”. No sve u svemu, većina je prvenstveno zgrožena manjkom parkinga u metropoli, te podržava ovakav način “osvete”.

Foto: Facebook/Naša Trešnjevka, naš kvart/Goran Sostaric

“Kakvo parkiranje, takva je i kvaka”.

“Ako se ponašaš kao stoka, očekuj jednaku reakciju”.

“Trešnjevka je već dugo “Teksas”.

 

 

Komentari