Klub u Slovenskoj postao ‘oglasna ploča’ Zagrepčana: Pogledajte što je sada netko poručio o Bandiću i Jabuci

Izgleda da je klub Dragana Kovaćevića, bivšeg šefa Janafa i trenutno najpoznatijeg stanovnika kaznionice u Remetincu, postao je premet zabave građana. Na njemu su se lomila koplja, najprije premijera i predsjednika, pa kasnije i predsjednika i svih koji su se usudili dirnuti u njegovu instituciju i propitkivati njegov odlazak u sada već notorni klub u Slovenskoj 9 za vrijeme lockdowna.

I tako je najpoznatija ilegalna birtija u gradu postala pokretač medijskog spektakla kojeg nam je priređivao predsjednik Zoran Milanović i njegovi rivali. No, tu ‘zabavi’ nije kraj. Osim što su društvene mreže gorjele popularnim ‘memeovima’, to jest raznim ironičnim fotografijama od kojih su najpopularnije montaže bile one koje se tiču predsjednikova apetita i brojača novca pronađenog iza šanka, izgleda da je klub postao i svojevrsna ‘oglasna ploča’ nepoznatih građana.

Najprije je na klubu u Slovenskoj osvanuo grafit ‘Dragane, ovo je muzej korupcije’, no uskoro je bio prebojan sprejom u istoj onoj boji u kojoj je bio napisan. No, klub nije dugo trebao čekati svoj novi natpis.

Prije nekoliko dana neki je Zagrepčanin odlučio nastaviti koristiti oglašivačku vrijednost ove zgrade, pa je iskoristio fasadu kluba kao bi ovoga puta poslao poruku Milanu Bandiću.
Tako je na zgradi osvanuo natpis “Zatvorite Bandića a na Jabuku”.


Komentari