(FOTO+VIDEO) Evo kako je izgledao Cmrok samo par sati nakon otvorenja

Gradonačelnik Milan Bandić u 8.30 je simbolično otvorio sanjkalište na Cmroku, jedno od najpopularnijih zagrebačkih parkova za zimske radosti. Na veselje mnogih Cmrok će biti otvoren naredna tri mjeseca. Bandić je poručio poručio kako ovo sanjkalište treba približiti onim najmlađima i to što više.

“Uz Sljeme sada i ovdje mogu doći sa svojim roditeljima ili djedovima i bakama, kako bi uživali u sanjkanju. Naravno, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera”, kazao je Bandić.

U naumu ga nije obeshrabrio ni razoran potres prije samo deset dana, kao ni neobično topla zima. Još u prosincu na Cmroku su se nalazila brdašca nabacanog snijega, a odlučili smo vidjeti što se promijenilo danas i jesu li Zagrepčani pohrlili na sanjkanje.

Stazi prepunoj umjetnog snijega, najmlađi nisu mogli odoljeti, pa je samo nekoliko sati nakon otvorenja Cmrok bio prepun djece i njihovih roditelja. Iz navedenog je očigledno da su se Zagrepčani itekako poželjeli zimskih radosti, a ne sumnjamo da će i u idućim mjesecima Cmrok biti omiljeno odredište onih najmlađih. Ljubitelje zime nije spriječilo ni blato oko umjetnog snijega, a nekima je upravo snijeg poslužio za pisanje zanimljive poruke.


Umjetni snijeg, klimatska kriza“, napisao je nepoznati autor.

Foto: Antonia Kulić
Foto: Antonia Kulić
Foto: Antonia Kulić
Foto: Antonia Kulić
Foto: Antonia Kulić
Foto: Antonia Kulić

 

Komentari