(FOTO) ISPRED HNK I DOMA NA SAVI SVE JE PUNO FEKALIJA I SMEĆA: ‘Ovo samo stoka može napraviti, kako ih nije sram?’

Photo: Facebook
HNK je već neko vrijeme utočište mladih, gdje se vikendom u noćnim satima okupi oko 500 ljudi, pije pivo, vino, žestica, sluša Škoro, narodnjaci, pa i heavy metal.  Kafići i noćni klubovi zbog pandemije otvoreni su do 24 sata, stoga je  HNK zbog prostranosti postao mjesto gdje se nastavlja partijati do ranih jutarnjih sati, čak i usprkos hladnim noćima.
Mještani Zagreba postaju sve više ogorčeni što simbol kulture, već tradicionalno, nedjeljom postaje zatrpan smećem i neugodnim smradom, što se vidi i iz priloženih slika ovoga vikenda. Neke od njih rapidno se šire Facebookom.

“Ovo samo stoka može napraviti”, jedan je od komentara.

Izvor: Facebook

Izvor: Facebook
Izvor: Facebook
No nije HNK bio jedino okupljalište ovog vikenda. Naime, tradicionalna brucošijada Save, održava se svake godine u listopadu. Usprkos velikom broju zaraženih, brucošijada se održala u petak 9. listopada.

Podsjećamo, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, brucošijadu u popularnom klubu pored doma Stjepan Radić oštro je osudio, no studenti su se ipak odazvali na događaj.

Izvor: Facebook
Prizori u subotu, zgrozili su svakoga tko je prolazio u blizini studentskog doma S. Radić. Smeće, boce i smrad fekalija samo su dio problema neodgovornog ponašanja studenata.


Komentari