‘DISKRECIJA I HAPPY ENDING’: Diljem Zagreba osvanule fotke ‘stripera Njonje’, evo što Jandroković kaže o ‘aferi mišići’

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Tko o čemu – hrvatska javnost o mišićima predsjednika Sabora Gorana Jandrokovića. Naime, fotografija koju je objavio ovih dana, a na kojoj pozira tek u oskudnim kupaćim gaćicama, postala je hit – ali nije sve ostalo samo u virtualnom svijetu.

Naime, nepoznati “počinitelj” potrudio se napraviti i oglas za “Njonju stripera”, a plakate polijepiti diljem metropole. Na papiru se nalazi Jandrokovićeva fotka s duginom zastavom u pozadini. “Skidanje do kraja samo na momačkim zabavama”, obećava oglas.

“Sad je bitno skinut se do kraja”, stoji ispod fotke, a sa strane stoji još nekoliko napisa: “Dugogodišnje iskustvo”, “Skidanje do kraja”, “Diskretno i s happy endingom”, “Idemo dalje”, “Kol’ko para tol’ko muzike”…

U dnu oglasa je i telefonski broj, otisnut na izrezanim rubovima, tako da ga zainteresirani mogu ponijeti sa sobom. Naveden je broj HZD-ove središnjice u Zagrebu.


Podsjećamo, Jandroković je na Facebooku podijelio fotku u kupaćim gaćama nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović nazvao “nasilnikom bez mišića”.

“Budući da me klaun Milanović optužio da sam nasilnik bez mišića, a kako se zalažem za argumentiranu raspravu, prilažem dokazni materijal. Nasilnik nisam, a o mišićima prosudite sami…”, napisao je uz fotografiju koja je postala hit na društvenim mrežama.

“Bocnuli” su ga i neki kolege političari poput Kreše Beljaka, a javio se i gradonačelnik Svete Nedelje, Dario Zurovec.

Fotografiju u badiću objavila je i Marijana Puljak, koja je uz fotku sa suprugom iz 1996. komentirala da oni “nemaju mišiće već stomak”.

Inače, u petak se o spornoj fotografiji oglaiso i sam Jandroković, objasnivši pritom zašto se odlučio na objavu iste. “Znam biti autoironičan i zezam se često, ali ovdje je bila i politička poruka. Objavom fotografije htio sam reći da je dosta više tog verbalnog divljaštva i međusobnih uvreda, objavio sam fotografiju kako bih relaksirao te odnose. Verbalno nasilje zaista šteti društvu i nije dobro. Ta fotografija je već objavljivanja u medijima, dosta je bezazlena, iz mojih mladih dana”, rekao je Jandroković o fotografiji koju je objavio kao odgovor predsjedniku Republike Zoranu Milanoviću.

Kaže i da ga brojne reakcije nisu iznenadile. “Dosta dugo sam u ovom poslu, znao sam da to može izazvati popriličan interes. Želio sam ovime poručiti da se počnemo baviti ozbiljnim temama i neka ova fotografija bude konačna točka ovoj apsurdnoj situaciji. Nadam se da su ove verbalne eskapade i uvrede koje su upućene meni osobno… Što sam sve čuo o sebi, od ‘rektalnog alplinizma’, preko ‘Njonje’… nitko nije baš reagirao je li to ispravno. A kad se objavi ovako bezazlena fotografija, sada ćemo pričati i govoriti o čudoređu”, rekao je Jandroković kako je s verbalnim sukobima započeo predsjednik Milanović, piše N1.

Komentari