Zagrepčani, tražite li novi posao? Donosimo najbolju ponudu ovog tjedna

Pixabay

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Dupin d.o.o. traži voditelja robne marke LINDT (m/ž) u Zagrebu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za kreiranje i planiranje programa koji potiču prodaju, upravljat ćete grupom proizvoda, razvijat ćete marketinške i promotivne aktivnosti, brinut ćete o profitabilnosti proizvoda. Idealan kandidat ima VSS ili VŠS marketinga, trgovine, ekonomije ili nekog drugog sličnog smjera. Prednost se daje osobama koje imaju iskustvo u radu s proizvodima široke proizvodnje (FMCG). Očekuje se odlično znanje engleskog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Poduzeće Tehnozavod Marušić zapošljava na poziciji voditelj projekata – inženjer specijalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad na jedinstvenim i tehnološki naprednim projektima, profesionalni napredak i kontinuirano stručno usavršavanje, službeni automobil, mobitel, laptop, kompetitivna primanja te brojne materijalne i nematerijalne benefite. Ravnoteža između privatnog i poslovnog života je u ovom poduzeću poprilično bitna! Vaš posao će biti organiziranje i vođenje projekata, tehnička razrada rješenja, praćenje financijske realizacije projekta, ugovaranje novih poslova i komunikacija s klijentima. Za prijavu na ovaj natječaj, otvoren do 08.07. kliknite na link.


Renomirana tvrtka Möbel Land d.o.o. bavi se prodajom namještaja svjetski poznatih proizvođača. U koraku je sa zahtjevima tržišta te diktira trendove u kreiranju i uređenju životnog prostora. Poziva vas da se pridružite njihovom timu u Westgateu na sljedećim pozicijama: monter kuhinja i namještaja (m/ž) te skladištar (m/ž). Ako ste zainteresirani za rad u dinamičnoj, poticajnoj radnoj okolini, kliknite na link kako bi saznali koji su uvjeti natječaja.

Poznata agencija Manpower za svog klijenta, jednu od vodećih tvrtki u svojoj industriji, traži kandidate za poziciju agent korisničke podrške (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će zaprimanje upita, reklamacija i zahtjeva od strane korisnika. Očekuje se poznavanje osnova rada na računalu. Kandidat mora imati razvijene komunikacijske vještine, biti strpljiv te ljubazan. Uz fiksnu plaću nude se i stimulativni dodaci. Ovaj i ostale oglase Manpowera možete pronaći na linku.

CVS Mobile d.o.o. zapošljava montera GPS sustava za praćenje vozila (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac osigurava stalan radni odnos, stimulativna primanja, ugodno radno okruženje u kojem se cijeni timski doprinos i proaktivnost. Očekuje vas službeni mobitel, prijenosno računalo, automobil te dodatna edukacija. Za dodatne detalje ovog natječaja i prijavu kliknite na poveznicu.

E.G.O. zapošljava na poziciji energetičar (m/ž) u Zagrebu. Nudi se ugovor na neodređeno nakon uspješno odrađenog probnog roka od pola godine. Novozaposlena osoba bit će zadužena za održavanje toplinske i kompresorske stanice, razvod i periferije sustava grijanja i razvod komprimiranog zraka, praćenje potrošnje energenata i vode te za obavljanje drugih srodnih poslova. Za više detalja kliknite ovdje.

TORTE i to traže konobara (m/ž) za posluživanje kolača, kuhanje kave te pripremu toplih i hladnih napitaka. Posao ćete obavljati u ugodnom, nepušačkom caffeu u centru Zagreba. Radi se 5 dana u tjednu u smjenama. Zvuči zanimljivo? Kliknite na link za prijavu.

posao.hr za klijenta iz Zagreba traži voditelja skladišta (m/ž). Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za raspoređivanje i koordiniranje radnih zadataka unutar skladišta, brigu o skladištenju robe, organizaciju isporuke, planiranje rasporeda za vozače. Očekuju vas stimulacije prema ostvarenim rezultatima te dodatna usavršavanja. Direktno ćete komunicirati s upravom zbog čega dolazi do brzog donošenja odluka. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više informacija i prijavu.

Super igra d.o.o., vlasnik brenda Arena Casino zapošljava na sljedećim pozicijama u Zagrebu: voditelj računovodstva i financija (m/ž), voditelj tehničke službe (m/ž), voditelj logistike i skladišta (m/ž) i voditelj HR (m/ž). Traže se odgovorne, organizirane i sposobne osobe. Rok prijave na ove natječaje je 30.06. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje za više detalja.

Welmax premium d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž), operatera u call centru (m/ž) te radnika ulaza/izlaza robe, skladišta i kontrole voznog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.06. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

Metro Cash & Carry, jedan od najuspješnijih veleprodajnih lanaca u svijetu zapošljava višeg računovođu (m/ž) u Zagrebu. Osoba koja će obnašati ovaj posao samostalno će izvršavati svakodnevne operativne zadatke u računovodstvu, provjeravati i usklađivati financijske izvještaje, pripremati različite interne izvještaje te obavljati druge srodne poslove. Za prijavu su potrebne minimalno 3 godine radnog iskustva. Osim toga očekuje se i poznavanje MSFI-ja te lokalnog GAP-a, ali i znanje engleskog jezika. Idealan kandidat je visoko motivirana i analitična osoba, spremna na timski rad. Za ostale detalje natječaja i prijavu kliknite na link.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Komentari