Zagrepčani, ove tvrtke zapošljavaju nove radnike, evo koga traže

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Dom za starije i nemoćne osobe Severović zapošljava radnog terapeuta u domu za starije i nemoćne (m/ž). Mjesto rada su Novaki Bistranski. Prijave su otvorene do 10.2. Potrebna je viša stručna sprema i važeće odobrenje za samostalni rad. Osiguran je smještaj, a nudi se neto plaća od 6.000 kuna. Prijavite se.

Hilfiger Stores d.o.o. zapošljava asistenta u prodaji (m/ž) u Rugvici. Rok prijave je 11.2. Radno iskustvo u prodaji tekstila, pozitivan stav i njegovan izgled, orijentiranost prema kupcu, timski duh, modna osvještenost, neki su od traženih vještina. Aplicirajte.

Dupin d.o.o. traži vozača – dostavljača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.2. Glavne odgovornosti su dostava robe iz asortimana kupcima, rad u skladištu, uredna primanja, mjesečne stimulacije, božićnica, uskrsnica, regres. Potrebna su znanja i kvalifikacije iskustvo u dostavi i sklonost rada na terenu. Prijavite se putem linka.


Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 14.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

RS line 2014 d.o.o. traži dva perača u autopraonici (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Traži se posjedovanje vozačke dozvola B kategorije. Poslodavac nudi prijavu i stalni radni odnos. Prijave su otvorene do 3.2. Aplicirajte putem linka.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama radnik na uređenju krajolika (m/ž) i radnik na čišćenju (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. provjerite uvjete i prijavite se na željeni posao putem linka.

Kadus za potrebe klijenata zapošljava nove radne snage: pediker (m/ž), djelatnik za ugradnju noktiju (m/ž), fizioterapeut (m/ž), kozmetičar (m/ž), prodajni predstavnik/ Sales representative (m/ž) i Junior Account Manager (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Provjerite detalje posla za kojeg ste zainteresirani i prijavite se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava specijalista za obračun plaće i kadrovsku administraciju (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je do 3.2. Posao obuhvaća pripremu obračuna plaće, izradu analiza i izvješća vezanih za poslove odjela ljudskih resursa, pripremu ugovora o radu, aneksa, odluka i drugih dokumenata vezanih uz radno-pravni odnos i ostalo. Potrebno je minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje engleskog jezika, odlično poznavanje MS Office paketa s naglaskom na Excel, sposobnost istovremenog upravljanja različitim projektima. Poznavanje rada u SAP-u je prednost. Aplicirajte.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za potrebe Poliklinike Bagatin zapošljavaju specijalista dermatovenerologije (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave zaprimaju do 28.2. Traži se visoka stručna sprema medicinskog fakulteta, položen državni ispit, odobrenje za samostalni rad i uredno članstvo u HLK, interes za estetsku stranu dermatologije i kozmetologiju, praćenje novih trendova i tehnologija iz branše. Nude se vrhunski uvjeti rada i izvrsno radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuirana edukacija i znanstveno napredovanje, rad s najnaprednijom tehnologijom te benefiti za zaposlenike. Prijavite se na linku.

Europapier Adria d.o.o. zapošljava na poziciji administrator (m/ž). Mjesto rada su Sesvete. Prijavite se najkasnije do 10.2. Potrebna su znanja i kvalifikacije minimalno četverogodišnje radno iskustvo u administrativnim poslovima, temeljito i savjesno pristupanje zadacima, samostalno određivanje prioriteta, organiziranost i fleksibilnost te aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Ključne odgovornosti radnog mjesta su zaprimanje, sortiranje, arhiviranje i slanje pošte, naručivanje uredskog materijala i tiskanica, prijem stranaka i ostalo. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Komentari