Zagrebačke tvrtke u potrazi za radnicima: Evo koga točno traže

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Europapier Adria d.o.o. zapošljava na poziciji administrator (m/ž). Mjesto rada su Sesvete. Prijavite se najkasnije do 10.2. Potrebna su znanja i kvalifikacije minimalno četverogodišnje radno iskustvo u administrativnim poslovima, temeljito i savjesno pristupanje zadacima, samostalno određivanje prioriteta, organiziranost i fleksibilnost te aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Ključne odgovornosti radnog mjesta su zaprimanje, sortiranje, arhiviranje i slanje pošte, naručivanje uredskog materijala i tiskanica, prijem stranaka i ostalo. Aplicirajte.

HRK S.A. traži Branch Managera (m/ž) za Hrvatsku. Prijavite se do 17.2. Posao uključuje odgovornost za cijeli tim u Hrvatskoj, za regrutaciju, trening i talent management; motiviranje zaposlenika za postizanje rezultata prodaje, organizacije i ostalo; kreiranje planova, prodajne strategije i ostalo. Potrebna znanja i kvalifikacije su minimalno trogodišnje iskustvo u prodaji labaratorijske opreme, fakultetska diploma, znanje o B2B, dobro poznavanje engleskog, kreativnost i strpljivost. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava specijalista za poreze (m/ž) u Zagrebu. Visoka stručna sprema ekonomije, iskustvo u radu MS Office-a, SAP, znanje engleskog jezika te izražene analitičke i organizacijske vještine potrebni su uvjeti za prijavu. Prijave su otvorene do 14.2. Aplicirajte.


Tifon zapošljava gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost na sličnim i istim poslovima, komunikacijske vještine, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost, poznavanje MS Office alata. Glavne odgovornosti su prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta.Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, dinamičan i raznolik posao, mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Rok prijave je 2.3. Prijavite se putem linka.

KFC zapošljava na poziciji voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebni uvjeti su sposobnost u organizaciji i vođenju ljudi te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Posao obuhvaća sudjelovanje u operativnim zadacima restorana, upravljanje timom zaposlenika restorana tijekom smjene, osiguravanje vrhunske kvalitete proizvoda, brigu o gostima i načinu usluge. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonus i nagrade. Prijavite se.

Domino’s pizza traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se. 

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, poželjno je poznavanje ticketing sustava i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka do 1.3.

CCC Hrvatska d.o.o. u potrazi je za prodavačem (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 10.2. Glavne odgovornosti su prodaja obuće, torbi i modnih artikala, savjetovanje te briga o zadovoljstvu kupaca tijekom prodajnog procesa i ostalo. Uvjeti su srednjoškolska stručna sprema trgovačkog ili ekonomskog usmjerenja, poželjno radno iskustvo u prodaji, komunikativnost, ljubaznostm marljivost i sklonost timskom radu te dobre organizacijske i prodajne vještine. Prijavite se.

Mlinar zapošljava u Zagrebu na pozicijama: pomoćni kuhar (m/ž), kuhar (m/ž), skladištar gotovih proizvoda (m/ž), koordinator održavanja (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik u gastro odjelu (m/ž), čistač u proizvodnom pogonu (m/ž), radnik u hladnjači (m/ž), radnik na pakiranju (m/ž) i vozač (m/ž). Provjerite detalje i aplicirajte.

ADAPT electronic CRO d.o.o. zapošljava u Zagrebu na poziciji radnik za kontrolu kvalitete (m/ž). Rok prijave je 17.2. Provjerite detalje i ostvarite prijavu ovdje

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Komentari