U potrazi ste za poslom? Pogledajte tko sve zapošljava u metropoli

Pexeles

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Tres Commas traži savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Rok prijave je 9.8., a mjesto rada Zagreb. Potrebni su znanje traženih jezika, iskustvo rada u prodaji i odlične komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Strabag d.o.o. zapošljava inženjera strojarstva (m/ž), inženjera elektrotehnike (m/ž), građevinskog poslovođu (m/ž), Senior Software Developer-a (m/ž). Poslodavac zapošljava na čak 9 otvorenih radnih pozicija diljem cijele Hrvatske. Provjerite uvjete i aplicirajte na linku.

Cuspis traži voditelja ureda (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 3.8. Poslodavac nudi izazovnu radnu okolinu, stabilna primanja, priliku za učenje i napredovanje te službeni bicikl. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog u jeziku i pismu, vozački ispit B kategorije. Prijavite se ovdje.


Anet d.o.o. traži skladištare/ dostavljače (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je više osoba za rad na poziciji. Traži se iskustvo od tri godine. Posao se sastoji od prijevoza robe, sudjelovanja u pripremi naručene robe za transport i ostalo. Rok prijave je 15.8. Aplicirajte.

Demateh d.o.o. traži servisera/ montera industrijskih strojeva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 4.8. Poslodavac nudi mjesečnu plaću do 11.000 kuna bruto, ovisno o kvalifikacijama i iskustvu. Uvjeti za zaposlenje su stručni smjer mehatroničara, montera, instalatera i slično, osnovno IT znanje, osnovno znanje engleskog jezika, dobre timske vještine. Prijavite se.

Dom za starije i nemoćne osobe Severović traži pomoćnog kuhara u domu za starije i nemoćne (m/ž). Mjesto rada su Novaki Bistranski, a rok prijave 3.8. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao se sastoji od pripremanja i kuhanja obroka te serviranja obroka. Prijavite se putem linka

Kuehne & Nagel d.o.o. traži pojačanje na poziciji izvršni administrativni asistent (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.7. Potrebni su završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje, visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku, znanje rada u MS Office paketu. Prednost donosi profesionalno iskustvo. Zainteresirani, prijavite se putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada su Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Rok prijave je 9.8. Aplicirajte.

Pek-Snack traži vozača/ dostavljača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.7. Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

Darvitalis d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 31.7. Prednost donosi poznavanje rada u Synesis programu. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 

Komentari