U potrazi ste za poslom? Pogledajte koje sve tvrtke zapošljavaju

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Klemm sigurnost d.o.o. zapošljava u Zagrebu i okolici na pozicijama: vatrogasni tehničar (m/ž), zaštitar za poslove višeg stupnja rizika (m/ž), zaštitar u odjelu kućnih detektiva (m/ž) i zaštitar/ čuvar (m/ž). Prijave su otvorene do 29.11. Poslodavac nudi raspored na radno mjesto prilagođeno što bliže mjestu stanovanja, redovna primanja, edukacije borilačkih vještina, osposobljavanje za bodyguarda i još puno toga. Postoji mogućnost zapošljavanja i umirovljenika. Saznajte više o željenoj poziciji i aplicirajte.

Trenkwalder d.o.o. zapošljava na pozicijama HR Specijalist/ voditelj HR projekta (m/ž) za vlastite potrebe i sistem administrator (m/ž) u Zagrebu te pomoćni radnik u tiskari (m/ž) u Svetoj Nedjelji za svoje klijente. Prijave su otvorene do 15.12. Poslodavac nudi neovisni rad koji vodi prema razvoju vlastitih vještina i kompentencija, raznolikost i širinu profesionalnih izazova u kojima možete stalno profesionalno i osobno rasti. Pogledajte i ostalu ponudu poslova i prijavite se putem linka.

Philips zapošljava na poziciji Digital Marketing Specialist (m/ž) s mjestom rada u Zagrebu. Rok prijave je najkasnije do 29.11. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, minimalno dvije godine radnog iskustva u poslovima digitalnog marketinga i medijskih agencija, digitalna pismenost, izvrsne komunikacijske vještine, mogućnost upravljanja, proaktivnost, brz pronalazak rješenja i dobre organizacijske vještine. Potrebno je dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost napretka u rastućoj industriji, osobni razvoj i fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.


Ziegler grupa zapošljava novog izvršitelja na poziciji projektant – konstruktor mehanike (m/ž) za rad u Zagrebu. Tvrtka Ziegler proizvođač je vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina. Potrebna je visoka stručna sprema strojarskog usmjerenja, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu te minimalno dvije godine radnog iskustva. Poslodavac nudi rad u rastućoj industriji unutar mladog i ambicioznog tima, mogućnost stalnog usavršavanja i napredovanja, kreativno radno okruženje. Rok prijave je 29.11. Aplicirajte.

Incite code d.o.o. u potrazi je za stručnim suradnikom u marketingu (m/ž)/ specijalistom za digitalni marketing (m/ž) u Svetoj Nedjelji. Incite code tvrtka je koja se bavi proizvodnjom i distribucijom higijenskih proizvoda. Glavni zadaci uključuju razvoj i unapređenje aktivnosti na društvenim mrežama, odgovornost za strategiju, izvođenje i optimizaciju digitalnih kampanja, osmišljavanje i odobravanje sadržaja, praćenje i izvještavanje te KPI monitoring. Poslodavac nudi stalno zaposlenje na neodređeno, stimulativno nagrađivanje, mogućnost napredovanja, daljnje usavršavanje u struci i rad na inovativnim projektima. Prijavite se najkasnije do 14.12. putem linka.

Kofein d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama na pozicijama: Senior copywriter/ Creative director (m/ž) i Art director (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedjelja. Za poslove je potrebno minimalno petogodišnje radno iskustvo, timski duh i vedri karakter te izražene komunikacijske i prezentacijske vještine. Prijave su otvorene do 27.11. Pogledajte uvjete posla i prijavite se na željenu poziciju putem linka.

BlueSun traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet mjeseci iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, a prednost su njemački i ruski. Poželjno je poznavanje Ticketing sustava te rad u hotelijerstvu i turizmu na sličnim poslovima. Nudi se fiksna plaća 5.000 kuna neto uz razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta u terminima visoke sezone. Prijaviti se možete najkasnije do 5.12. ovdje.

Deceuninck zapošljava suradnika za održavanje (m/ž). Mjesto rada je Strmec Samoborski. Uvjeti su srednjoškolska sprema tehničkog usmjerenja i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, a poželjno je pet godina iskustva na poslovima održavanja objekata, voznog parka i slično. Poslodavac nudi mogućnost rada u međunarodnom, stabilnom i inovativnom poduzeću s jasnom misijom te izazovnu radnu okolinu i mogućnost za potpuni razvoj karijere. Prijavite se najkasnije do 24.11. putem linka.

Hotel Antunović traži konobara (m/ž), sobaricu/ spremačicu (m/ž), kuhara (m/ž) i pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za novootvoreni hotel u Sesvetama. Za poslove je potrebno minimalno jednogodišnje do trogodišnje iskustvo, spremnost na timski rad i rad u smjenama. Poslodavac nudi mogućnost ulaganja u profesionalni i osobni razvoj i mogućnost napredovanja. Pogledajte detalje i prijavite se na željeni posao najkasnije do 14.12. putem linka.

AGS Hrvatska traži trgovca na benzinskoj postaji (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća točenje i prodaju goriva, prodaju i naplatu ostale robe na benzinskoj postaji, zaprimanje, slaganje i kontrolu ispravnosti robe i cijena i ostalo. Prijavite se najkasnije do 14.12. na linku.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari