U potrazi ste za poslom: Evo tko sve zapošljava na području Zagreba

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Verba centar d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) i voditelja prevoditeljskih projekata (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 21.2. Poslodavac nudi edukaciju i mentorski pristup, mogućnost napredovanja te sustav nagrađivanja u skladu s rezultatima. Aplicirajte.

Batarelo Dvojković Vuchetich odvjetničko društvo zapošljava u Zagrebu na pozicijama: odvjetnički vježbenik s položenik pravosudnim ispitom (m/ž) i Business Development Manager (m/ž). Potrebno je dvogodišnje iskustvo. Rok prijave je 21.2. Provjerite detalje poslova i aplicirajte ovdje.

Tifon zapošljava gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost na sličnim i istim poslovima, komunikacijske vještine, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost, poznavanje MS Office alata. Glavne odgovornosti su prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta.Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, dinamičan i raznolik posao, mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Rok prijave je 2.3. Prijavite se putem linka.


Domino’s Pizza, slavni američki lanac, za svoj prvi restoran u Zagrebu traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž). Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se. 

KFC zapošljava na poziciji voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebni uvjeti su sposobnost u organizaciji i vođenju ljudi te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Posao obuhvaća sudjelovanje u operativnim zadacima restorana, upravljanje timom zaposlenika restorana tijekom smjene, osiguravanje vrhunske kvalitete proizvoda, brigu o gostima i načinu usluge. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonus i nagrade. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, poželjno je poznavanje ticketing sustava i razvijene komunikacijske i prodajne vještine. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka do 1.3.

Scania Hrvatska d.o.o. zapošljava mehaničara (m/ž) u Zagrebu – Lučko i Splitu. Rok prijave je 1.3. Očekuje se srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, snalaženje na računalu, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Poslodavac nudi stalni radni odnos na neodređeno vrijeme, zaposlenje u međunarodnoj kompaniji, mogućnost obrazovanja i napredovanja te bonuse. Prijavite se ovdje.

Dioniz M zapošljava blagajnika/ konobara (m/ž) u Zagrebu, a prijave su otvorene do 21.2. Potrebna je srednja stručna sprema, prethodno radno iskustvo nije potrebno, a traži se osnovno poznavanje stranog jezika i poznavanje rada na računalu. Nudi se plaća do 6.000 kuna. Prijavite se.

Agencija Manpower u potrazi je za agentom u odjelu korisničke podrške (m/ž). Posao se sastoji od svakodnevne komunikacije s korisnicima, odgovaranja na upite i pritužbe korisnika, prezentacije novih pogodnosti i usluga te administracije. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, znanje engleskog jezika i osnovna informatička pismenost. Aplicirajte do 2.3.

ADAPT electronic CRO d.o.o. zapošljava u Zagrebu na poziciji radnik za kontrolu kvalitete (m/ž). Rok prijave je 17.2. Provjerite detalje i ostvarite prijavu ovdje.

Komentari