U potrazi ste za poslom? Evo što se ovog tjedna nudi na tržištu rada!

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Seb Group zapošljava na poziciji voditelj trgovine/ poslovođa (m/ž) i prodavač/ trgovac za radu u Designer Outlet Croatia, Sesvete. Rok prijave je 20.12. Potrebno je radno iskustvo od minimalno pet godina u prodaji, razvijene prodajne i komunikacijske vještine, pozitivan stav i odgovornost, spremnost na timski rad, znanje engleskog jezika te poznavanje rada na računalu. Za posao prodavača/ice traži se više izvršitelja. Prijavite se putem linka.

Zagrebačke pekarne Klara zapošljavaju na poziciji referent prodaje (m/ž) u Zagrebu. Posao se sastoji od redovitog obilaska kupaca, rada na unapređenju i povećanju prodaje, sklapanje ugovora s kupcima sukladno politici tvrtke. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, ali nije uvjet. Prijave zaprimaju najkasnije do 19.12., stoga požurite ostvariti svoju ovdje.

Pliva traži tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije, kemije, kemijskog inženjerstva, prehrambenog inženjerstva, biotehnologije ili računarstva te odlično znanje MS Office alata i engleskog jezika. Prednost je  iskustvo rada u DPP okruženju i farmaceutskoj industriji te iskustvo rada s informacijskim sustavima za izvođenje proizvodnje i/ili iskustvo u programiranju. Rok prijave je 20.12. Aplicirajte.


Tifon traži gastro prodavača (m/ž) Zagrebu. Zove sve osobe koje su orijentirane na kupce te vole rad s ljudima u dinamičnom i stimulativnom okruženju da se prijave. Uvjet za prijavu je minimalno srednja stručna sprema, komunikacijske vještine, pozitivan stav i proaktivnost. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima, no nije uvjet. Ukoliko se pronalazite kao idealan kandidat, aplicirajte najkasnije do 8.1.2020.

Gradna instalacije d.o.o. u potrazi je za vodoinstalaterom (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 17.12. Zapošljavaju osobe s minimalnim trogodišnjim iskustvom. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, ali manji je naglasak na terenu. Rad je baziran na Zagrebu i okolici. Prijavite se.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Glavni zadaci su rad na pripremi i obradi proizvoda od svježeg do gotovog proizvoda, briga o osobnoj higijeni i higijeni stanice, rad na standardima firme, rad na pripremi sendviča i priloga, rad na blagajni i posluživanje gostiju. Poslodavac nudi dva slobodna dan u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, trening, organiziranje team buildinga i natjecanja. Prijavite se putem linka najkasnije do 18.12.

Stanić d.o.o. zapošljava u Zagrebu na poziciji prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž) i komercijalist (m/ž). Rok prijave je 19.12. Za poslove je potrebno minimalno dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, srednja stručna sprema, samostalnost i inicijativa, savjesnost i poudanost, upornost u radu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama, mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se.

Deceuninck u potrazi je za suradnikom za održavanje (m/ž). Mjesto rada je Strmec Samoborski. Potrebni su srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, minimalno pet godina iskustva na poslovima održavanja objekata, voznog parka itd., samoinicijativnost, proaktivnost, sposobnost donošenja zaključaka na temelju dostupnih informacija, vozačka dozvola B kategorije i osnovna znanja iz MS Office paketa. Poslodavac nudi mogućnost rada u međunarodnom, stabilnom i inovativnom poduzeću s jasnom misijom te atraktivna primanja u skladu sa zahtjevima tržišta. Rok prijave je 20.12. Prijavite se ovdje.

Flox traži nove radne snage na poziciji Developer for Computer Vision and Machine Learning (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 16.12. Za ovaj je posao potrebno iskustvo znanja s Pythonom i još barem jednim programskim jezikom te napredne računalne vještine. Potrebno je odlično zapažanje detalja, rad na vrijeme s rokovoma, snažne komunikacijske vještine i odlično poznavanje engleskog jezika. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari