Tražite posao u Zagrebu? Provjerite ovotjednu ponudu

FOTO: Flickr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž) koja/koji će skrbiti o kronično bolesnim osobama. Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i provjerite natječaj.  

Flixbus, globalni pružatelj mobilnosti sa sjedištem u Europi i Sjedinjenim Državama, nudi novu alternativu za udobna, povoljna i ekološka putovanja. Zahvaljujući jedinstvenom poslovnom modelu i inovativnoj tehnologiji, upravo su uspostavili jednu od najvećih mreža mobilnosti na daljinu na svijetu – i njihovo je putovanje tek započelo. Trenutno zapošljava na poziciji: Traffic Control Dispatcher (m/f/d) – Czech / Slovak. Vaši zadaci će uključivati praćenje trenutne prometne situacije autobusnog prometa i informiranje putnika o eventualnim kašnjenjima i neispravnosti. U slučaju bilo kakvih promjena, a u suradnji s vozačima Flixbusa i autobusnim partnerima, poduzimat ćete mjere da izbjegnete neispravnosti i brzo implementirate alternativna rješenja. Ako odlično vladate češkim jezikom, te slovačkim i hrvatskim, snalažljivi ste i proaktivni – aplicirajte

Cuspis, softverska je tvrtka osnovana 2005. koja kontinuirano unapređuje svoja postojeća programska rješenja te kreira nove inovativne proizvode. Trenutno u Zagrebu zapošljava djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i asistenta u odjelu za upravljanje projektima (m/ž). Prijave se zaprimaju do kraja kolovoza, pa ne propustite prilike i na vrijeme aplicirajte. 


Deceuninck, globalno aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera, traži pojačanje za svoj tim u mjestu Strmec Samoborski. Traži radnika u proizvodnji – operatera stroja (m/ž) za realizaciju proizvodnog procesa kompanije, korištenje radne opreme i materijala na adekvatan i efikasan način te poštivanje svih standarda zaštite na radu. Ako imate SSS tehničkog ili sličnog smera, iskustvo na poslovima proizvodnje, logistike, skladištenja i sl., kolegijalni ste i krasi vas timski duh – prijavite se.  

Workforce vas poziva da se pridružite timu u Zagrebu na brojnim pozicijama, poput agenta u timu za prodajne akitvnosti (m/ž), savjetnika u prodaji (m/ž), software engineera (m/ž) te na još brojnim drugim pozicijama. Provjerite kompletnu ponudu na linku i na vrijeme aplicirajte na željeni natječaj.

Autotrans d.d., jedan je od vodećih autobusnih prijevoznika u Hrvatskoj i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn. Arriva koja djeluje u 14 europskih zemalja, zapošljava oko 60.000 ljudi i prevozi više od 2,2 milijarde putnika godišnje. Trenutno obogaćuje svoj tim i zapošljava prometnika (m/ž) u Zagrebu, koji ima godinu dana iskustva, aktivno se služi s jednim stranim jezikom, ‘vlada’ na računalu ((Word, Excel, Outlook, Internet), ima položen vozački ispit (B kategorija) i ima završenu srednju školu. Ako ispunjavate uvjete izvršite prijavu u roku. 

Möbel Land d.o.o. tvrtka je koja otvara poslovnicu s novim njemačkim brandom na hrvatskom tržištu za kompletno uređenje i opremanje doma te traži djelatnike na raznim pozicijama unutar tvrtke. U Zagrebu, u West Gate Shopping Centru zapošljava prodavača/icu kuhinja na odjelu namještaja (m/ž). Prijave se zaprimaju do 08.09., požurite!

Personaldienst d.o.o. za svog partnera – BERLINERLUFT. TEHNIKA d.o.o., koji je dio grupacije BerlinerLuft u Republici Hrvatskoj, a koji se bavi proizvodnjom i veleprodajom opreme za ventilaciju i klimatizaciju, traži radnika u proizvodnji (m/ž) za rad u radioni u Gornjem Stupniku. Glavne zadaće bit će vam obrada lima savijanjem i rezanjem, izrada ventilacijskih kanala i završno izoliranje i pakiranje gotovih proizvoda. Više detalja oko prijave saznajte na linku.  

Kadra Jobs, za klijenta – hotel s četiri zvjezdice, traži recepcionera (m/ž) u Zagrebu. Ako imate radno iskustvo u rasponu od godine dana do tri godine, imate vozačku dozvolu B kategorije, a poznajete i strane jezike poput njemačkog i engleskog, svakako se uklapate u traženi profil kandidata za ovo radno mjesto. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme, a plaća iznosi 4.500 kn – prijavite se. 

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava pekara (m/ž) u Zagrebu. Odabrana osoba će obavljati sve pekarske poslove pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda, radit će na proizvodnim linijama, ručno i strojno će slagati, rezati i pakirati gotove proizvode. Ako ste kompetentni za sve navedene poslovne zadatke – aplicirajte još danas…

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Komentari