Tražite posao u Zagrebu? Evo što se ovog tjedna nudi

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Welmax premium d.o.o. ima dvije raspisne pozicije u Zagrebu. U svoj tim pridružuju prodajnog predstavnika (m/ž) i Managera za promociju i organizaciju evenata (m/ž). Traže se odgovorne osobe, koje su samoinicijativne i pozitivne, s izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama. Prijave se zaprimaju do 17.09.

Zagrebačke pekarne Klara u svoj zagrebački tim pridružuju voditelja odjela pogonskog održavanja (m/ž). Odabrana osoba treba voditi i izvoditi intervencije vezane uz održavanje opreme i instalacija u tvornici. Od znanja i kvalifikacija trebate VKV, SSS, VŠS – tehničkog smjera, dvogodišnje radno iskustvo, fleksibilnost i osjećaj za timski rad. Nudi vam se radni odnos na određeno vrijeme, pa aplicirajte do 17.09. Preostalu ponudu ovog poslodavca možete provjeriti na linku i u istom roku aplicirati.

Deceuninck, globalno aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera, traži kolege na 6 pozicija. Između ostalih traže se voditelj ljudskih resursa (m/ž), tehnički prodajni predstavnik (m/ž) i prodajni savjetnik (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu i ako ste zainteresirani za određeno radno mjesto, prijavite se putem linka za brzu prijavu do 10.09. i do 22.09.


Tifon traži novog člana tima za radno mjesto prodavača (m/ž) u Zagrebu na Jankomiru i u Samoboru, u Brezovici. Glavne odgovornosti bit će vam prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, kao i kontrola rokova trajanja proizvoda, briga o održavanju čistoće u prostoru poslovnice te u konačnici briga o korisničkom iskustvu. Prednost imaju kandidati s prijašnjim iskustvom na istom ili sličnom radnom mjestu. Ako ste to baš vi – prijavite se.

Commel – Zagreb d.o.o. je proizvodno-trgovačka tvrtka koja posluje na teritoriju Republike Hrvatske, ali i na teritoriju 23 države u svijetu. Trenutno nudi mogućnost zaposlenja na 4 pozicije. Voditelj proizvodnje (m/ž), voditelj skladišnog poslovanja (m/ž), tek su mali dio bogate ponude ovog poslodavca. Provjerite sve pozicije i javite se na onu koja vas poslovno najbolje opisuje.

Agencija Kofein traži videografa (m/ž), točnije profesionalca u svim oblicima video, ali i foto sadržaja. Osobu koja poznaje snimateljske i fotografske tehnike, montažu i video animaciju. Osobu s umjetničkim okom, komercijalnom glavom i brzim prstom. Hrabrim kandidatima nude „full time“ zaposlenje, raznolike projekte te dinamičnu i nasmijanu okolinu. Također, potrebni su i DTP operateri (m/ž) koji vladaju Adobe paketima i u savršenom su balansu između principa grafičke pripreme i organiziranosti. No, ako i dalje ne znate što kratica DTP znači, možda ovo nije posao za vas. Prijave za oba natječaja prikupljaju se do 13.09., pa postanite dio ovog dinamičnog tima i prigrlite nove izazove.

Pepco, europski diskontni lanac, traži novog člana tima na poziciji: asistent uredskih poslova (m/ž) u Zagrebu. Dužnosti odabrane osobe uključuju upravljanje voznim parkom, dolaznom i odlaznom dokumentacijom, kao i uredskim poslovima te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate izvrsno razvijene radne navike, proaktivni ste i motivirani za kontinuirano učenje, a skloni ste timskom radu, odlično se služite engleskim jezikom i MS Office-om, vi ste osoba za ovo radno mjesto – prijavite se. Imate vremena do 17.09.

Verba, jedna je od vodećih prevoditeljskih tvrtki u regiji sa sjedištem u Zagrebu, koja uspješno posluje već više od 20 godina. Zahvaljujući svojim uredima u Hrvatskoj i Danskoj Verba pruža podršku renomiranim poduzećima diljem Europe, kako bi svladali sve kompleksne jezične izazove. Za svoj zagrebački tim traži pojačanje i zapošljava na poziciji: voditelj odnosa s kupcima (m/ž). Ako ste sveučilištni prvostupnik/magistar iz područja ekonomije ili jezičnog/ligvističkog smjera, izvrsno poznajete njemački jezik u govoru i pismu, krase vas komunikacijske i prodajne vještine – ugrabite ovu priliku i aplicirajte najkasnije do 08.09. Ostalo je još jako malo vremena…

Tim Novak d.o.o., jedan od vodećih distributera sanitarija, keramike i vodoinstalacijske opreme najpoznatijih svjetskih rabnih marki, zapošljava na pozicijama: voditelj ključnih kupaca / Key account manager (m/ž) i nabavni specijalist (m/ž). Kod ovog poslodavca imate ćete visoku razinu samostalnosti, dobit ćete mogućnost kontinuiranog usavršavanja i radit ćete u ugodnoj atmosferi. Prijave se zaprimaju do 10.09., pa ne propustite svoju priliku.

Burger King, drugi najveći lanac „fast food“ restorana u svijetu, u potrazi je za predanim i uslužno orijentiranim djelatnicima koji dijele strast prema najboljim okusima. Radnik u restoranu (m/ž) potreban je u City Centeru one East i u Arena Centru Zagreb. Provjerite Burger King radne procedure i prijavite se do 12.09.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto “po svojoj mjeri” i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Komentari