Tražite posao u Zagrebu? Evo što se ovog tjedna nudi

FOTO: Flickr

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji: Guard (m/ž) u Zagrebu. Potrebna vam je završena srednja škola, godina dana iskustva u području vezanom za sigurnost, znanje engleskog i hrvatskog jezika u govoru i pismu, vozačka dozvola B kategorije. Godišnja plaća iznosi 137.442 kn godišnje, pa toplo preporučamo prijavu na ovaj natječaj.

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava bravara (m/ž), projektanta / inženjera elektrotehnike (m/ž) i skladištara / viličarista (m/ž) u Zagrebu. Svi zainteresirani kandidati svoje životopise i zamolbe mogu poslati putem linka.

Tempus Octo, za svoje klijente, ima tri raspisane pozicije u Zagrebu. Traže se čistač (m/ž), vozač autobusa (m/ž) i čistač (m/ž). Prijave se zaprimaju do 05.10. i 09.10., pa provjerite uvjete i prijavite se u roku.


Forino zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Odabrana osoba treba imati organizacijske sposobnosti i razvijene vještine rada na računalu, stručnu spremu – KS/SSS/VKV te potrebno iskustvo u navedenom području. Kandidati svoje prijave mogu slati putem brze prijave.

CCC, uspješan poljski modni brand koji se bavi proizvodnjom obuće, torbi i dodataka, zapošljava prodavače (m/ž) u Zagrebu (Avenue Mall). Ako imate smisao za modu, iskustvo u prodaji modnih artikala, krase vas odlične prodajne vještine, a rezultati prodaje vaš su izazov, ovo je idealan posao za vas – prijavite se.

Welmax premium d.o.o. ima dvije raspisne pozicije u Zagrebu. U svoj tim pridružuju prodajnog predstavnika (m/ž) i Managera za promociju i organizaciju evenata (m/ž). Traže se odgovorne osobe, koje su samoinicijativne i pozitivne, s izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama. Prijave se zaprimaju do 17.09.

Kadus d.o.o., za svog klijenta Optimu Telekom d.d., zapošljava prodajnog predstavnika (m/ž) za poslovne korisnike (SMB) u Zagrebu. Opis poslova uključuje kontaktiranje tvrtki, predstavljanje poslovnih rješenja za telekomunikacijske i ICT usluge, pregovaranje i ugovaranje uvjeta suradnje, administriranje ugovora te izrade mjesečnih izvješća. Uvjeti zapošljavanja su SSS/VŠS/VSS, odlično poznavanje MS Office paketa, dobro znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, godina dana iskustva u istom ili sličnom području. Ako ste zainteresirani, znate što trebate napraviti – klik na link.

Zagrebačke pekarne Klara, s više od 150 godina tradicije i iskustva, zapošljava na 7 pozicija u Zagrebu. Voditelj odjela pogonskog održavanja (m/ž), samostalni referent održavanja (m/ž), pekar (m/ž), tek su mali dio ponude. Životopisi se prikupljaju do 17.09., pa provjerite kompletnu ponudu na linku i aplicirajte na vrijeme.

Tifon traži novog člana tima za radno mjesto prodavača (m/ž) u Zagrebu na Jankomiru i u Samoboru, u Brezovici. Glavne odgovornosti bit će vam prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta, kao i kontrola rokova trajanja proizvoda, briga o održavanju čistoće u prostoru poslovnice te u konačnici briga o korisničkom iskustvu. Prednost imaju kandidati s prijašnjim iskustvom na istom ili sličnom radnom mjestu. Ako ste to baš vi – prijavite se.

Deceuninck, globalno aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera, traži kolege na 4 pozicije. Između ostalih traže se radnik u proizvodnji / operater stroja (m/ž), voditelj ljudskih potencijala / HR Manager (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu i ako ste zainteresirani za određeno radno mjesto, izvršite prijavu putem brze prijave.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto “po svojoj mjeri” i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Komentari