Tražite posao u Zagrebu? Donosimo najbolje ponude na koje se možete javiti još ovaj tjedan

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Hrvatska kontrola zračne plovidbe ima raspisan oglas za 12 polaznika na poziciji: oblasni radarski kontrolor (m/ž) te za 10 polaznika na poziciji: toranjski kontrolor (m/ž), na svim lokacijama HKZP-a. Uvjeti za prijavu uključuju završenu četverogodišnju srednju školu, aktivno znanje hrvatskog i engleskog jezika, državljanstvo Republike Hrvatske ili druge članice iz EU. Također, polaznici trebaju biti rođeni 1991. godine, ili mogu biti mlađi, te trebaju biti zdravstveno sposobni. Prednost imaju kandidati koji imaju završen preddiplomski studij iz područja zračnog prometa. Provjerite više detalja na linku i prijavite se. 

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava djelatnika za radno mjesto: referent nabave (m/ž) u Kutini. Ako imate minimalno srednju stručnu spremu, znanje engleskog ili njemačkog jezika u govoru i pismu, a odličan ste komunikator kojeg krase pregovaračke vještine, vjerojatno ste baš vi idealni kandidat za ovo radno mjesto. Savjetujemo da se javite na ovaj natječaj. 

Perspektivna tvrtka Mobel Land d.o.o. bavi se prodajom namještaja renomiranih i svjetski poznatih proizvođača. U koraku je sa zahtjevima tržišta te diktira trendove u kreiranju i uređenju životnog prostora. Poziva vas da se pridružite zagrebačkom timu na radnom mjestu: pravnik (m/ž). Bit ćete zaduženi za davanje pravnih savjeta, za praćenje zakonske regulative i analiziranje pravnih propisa te za usklađivanje s poslovanjem tvrtke. Koji vas još poslovni zadaci očekuju i koji se uvjeti zahtijevaju, provjerite u oglasu. 


Tempus octo, za potrebe klijenta – tvrtke specijalizirane za prijevoz putnika i robe u turizmu i trgovini, traži više odgovornih osoba za rad na poziciji: vozač autobusa (m/ž). U opis ovog posla ulazi vožnja autobusa u prigradskom i međugradskom prometu. Poželjno je radno iskustvo, no nije uvjet za prijavu. Poslodavac nudi i mogućnost zapošljavanja stranih radnika. Ukoliko ste zainteresirani, pozivamo vas da provjerite uvjete natječaja na linku. 

Mlinar, vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, zapošljava na čak devet pozicija u Zagrebu. Traži pomoćnog radnika u proizvodnji (m/ž), radnika na pakiranju (m/ž), radnika u gastro odjelu (m/ž) i brojne druge kandidate. Provjerite sve raspoložive pozicije i aplicirajte na željeni natječaj na vrijeme. 

Financijska agencija (Fina) vodeća je hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga. S obzirom na daljnji razvoj poslovanja traži osobe za rad u Zagrebu, točnije na radnim mjestima: suradnik za podršku poslovnom centru (m/ž) i viši specijalist za tehnologiju (m/ž). Uvjete ponuđenih natječaja provjerite na linku i pravovremeno izvršite prijavu. 

Batarelo Dvojković Vuchetich odvjetničko društvo trenutno zapošljava na poziciji: Management Accountant / Analyst (m/ž) u Zagrebu. Kandidate očekuje suradnja s vanjskim računovodstvom, vezano za razvoj i unapređenje kontnog plana (m/ž). Očekuje vas rast plaće sukladno ostvarenim rezultatima te rad u okruženju mlađih zaposlenika, u ugodnoj, dinamičnoj i neformalnoj atmosferi. Poželjno je trogodišnje radno iskustvo, VSS ekonomskog smjera, izvrsno poznavanje rada u Excel programu, samostalnost u radu i izazita preciznost. Prijavite se. 

HRK S.A., tvrtka koja se bavi regrutiranjem specijalista, menadžera i direktora za globalne medicinske i laboratorijske kompanije, za svog klijenta, zapošljava Branch Managera (m/ž) na području Hrvatske. Trebate VŠS/VSS iz područja ekonomije, biotehnologije, kemije ili biologije, minimalno tri godine iskustva u području prodaje/menadžmenta i srodnih područja, poznavanje B2B poslovanja, znanje engleskog jezika te snažnu motivaciju za postizanje prodajnih ciljeva. Ovaj poljski brand prijave zaprima do 11.10. Sretno s prijavama!

Senso IS d.o.o. tvrtka je koja se bavi prodajom, projektiranjem, implementacijom i održavanjem složenih poslovnih informatičkih sustava u segmentima integriranih rješenja za upravljanje poslovnom dokumentacijom i poslovnim procesima. Trenutno u svoj tim pridružuje nove zaposlenike na pozicijama: voditelj razvoja (m/ž), voditelj ključnih kupaca (m/ž) i mlađi inženjer za poslovne aplikacije (m/ž). Prijave se zaprimaju do kraja listopada, pa provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti i prijavite se na vrijeme.  

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Trenutno u Zagrebu zapošljava na poziciji: Leasing & Expansion Specialist (m/ž). Ako ste visokoobrazovani, imate dvogodišnje srodno iskustvo, odlične organizacijske vještine, znanje engleskog jezika i u mogućnosti ste putovati – prijavite se. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno!

Komentari