Tražite posao? Pogledajte što se nudi u našem gradu

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

NetVision d.o.o. zapošljava na poziciji sistem inženjer/ projektant sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 30.3. Očekuje se visoka ili viša stručna sprema tehničkog smjera, otvorenost ili spremnost za učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema, motiviranost, kreativnost te napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Glavne odgovornosti su planiranje, organizacija i izvođenje poslova implementacije mrežnih uređaja/ sustava od prvog korisnika s korisnikom do implementacije sustava. Prijavite se.

Središnje klirinško depozitarno društvo traži samostalnog projektanta informacijskih sustava (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 16.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima projektiranja i uvođenja novih informacijskih sustava, poželjno u institucijama tržišta kapitala. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dvije godine. Aplicirajte.

VuMedi Inc. zapošljava General Manager-a (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno deset godina iskustva, široko znanje u različitim funkcijama poslovanja, odlične komunikacijske sposobnosti. Zadaci na radnom mjestu uključuju nadgledanje dnevnih i tjednih poslovnih aktivnosti, komuniciranje poslovnih ciljeva, edukacija drugih manager-a i ostalo. Prijavite se na linku najkasnije do 20.3.


TEDi poslovanje d.o.o. zapošljava suradnika u prodaji/ prodavač (m/ž). Lokacije rada su Zaprešić (West Gate) i Zagreb. Rok prijave je 19.3. Potrebna je uspješno završena srednja škola, izražene komunikacijske sposobnosti, ljubaznost u radu s kupcima, posluživanje i savjetovanje kupaca, prezentacija i slaganje robe. Prijavite se ovdje.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Welmax premium d.o.o. zapošljava radnika ulaza/ izlaza robe, skladišta, kontrole voznog parka (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.3. Poželjno je iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije te je poželjno iskustvo rada na poslovima skladištara. Prijavite se.

Learnlight Services u potrazi je za Virtual Program Administrator (German and English) (m/ž). Rok prijave je 5.4. Potrebno je napredno znanje engleskog i njemačkog jezika, izvrsne komunikacijske vještine, dobre organizacijske vještine. Očekuje se relevatno profesionalno iskustvo od minimalno godinu dana. Posao se odvija od kuće. Prijavite se.

Dom za starije i nemoćne osobe Severović zapošljava medicinskog tehničara/ medinsku sestru (m/ž) i njegovatelja (m/ž) u Novakima Bistranskim. Rok prijave je 18.3. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac oogućuje prijevoz i topli obrok. Prijavite se putem linka.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava na pozicijama vozač C i E kategorije (m/ž) i građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je iskustvo rada od tri do četiri godine. Poslodavac nudi primanja oko 8.000 kuna. Rok prijave je 26.3. Aplicirajte.

Energo-Tehna d.o.o. u potrazi je za cjevarom (m/ž), bravarom (m/ž) i zavarivačem (m/ž) u Sesvetskom Kraljevcu. Rok prijave je 9.4. Iskustvo nije uvjet, a poslodavac nudi stimulativna primanja do 10.000 kuna. Aplicirajte putem linka.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Komentari