Tražite posao? Pogledajte što se nudi ovaj tjedan

FOTO: Depositphotos

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Dorak zapošljava na poziciji: Office and Regional Operations Manager (m/f) u Zagrebu. Za ovaj posao potrebne su vam godine iskustva u turističkom biznisu, odlične komunikacijske vještine, kao i poznavanje logistike u hotelskom i turističkom području te aktivno znanje barem jednog stranog jezika. Ukoliko na svaki zadatak odgovarate proaktivno, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto – prijavite se.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna je i nevladina organizacija u Hrvatskoj za razvoj i implementaciju politika visokog obrazovanja.Trenutno zapošljava stručnjaka za vođenje projekata u području visokog obrazovanja (m/ž). Uspješan kandidat za ovo radno mjesto iskusna je i visoko motivirana osoba u području obrazovnih politika, projektnog menadžmenta i provedbe EU projekata u području obrazovanja (ESF, Erasmus i dr.). Poželjno je da kandidat ima VSS iz društvenog ili humanističkog područja, petogodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz projektni menadžment, a prednost svakako imaju kandidati s iskustvom upravljanja EU projektima. Ako ste motivirani za ovaj
posao, kliknite na brzu prijavu.

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava prometnika (m/ž) u Zagrebu. Glavne odgovornosti uključuju Izradu dnevnog kompjuterskog rasporeda autobusa i voznog osoblja, vođenje evidencije preventivnih i godišnjih tehničkih pregleda, organizaciju popravaka, praćenje i koordinaciju prodaje te brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite ovaj oglas za posao.


Kühne & Nagel d.o.o., uspješna je međunarodna grupacija s više od 82.000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1.300 lokacija. Trenutno ima raspisan natječaj za suradnika u Odjelu cestovnog prijevoza (m/ž) u Svetoj Nedelji. Osoba odabrana za ovo radno mjesto samostalno će organizirati i planirati cestovni prijevoz i otpremu, komunicirat će s klijentima i davati instrukcije te koordinirati poslove s internim i eksternim dobavljačima. Nudi vam se poslovni izazov i jedinstvena prilika za osobni razvoj, na području cestovnog prijevoza u uspješnom međunarodnom poduzeću. Prijavite se.

Dupin d.o.o., jedan je od vodećih distributera konditorskih proizvoda vrhunskih inozemnih brendova u regiji i prisutan je na tržištima Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Srbije i Bosne i Hercegovine. Trenutno ima dvije otvorene radne pozicije koje možete popuniti. To su: vozač – dostavljač (m/ž) i kućni majstor – domar (m/ž). Ukoliko smo vas zainteresirali, provjerite detalje odabranog natječaja na linku.

Pliva trenutno ima raspisan natječaj za višeg poslovnog analitičara za validaciju računalnih sustava (m/ž) u Zagrebu. U Globalnom IT timu koji podržava poslovanje istraživanja i razvoja, odgovornosti odabrane osobe za ovo radno mjesto uključivat će: sudjelovanje u validaciji aplikacija prema poslovnim potrebama i internim procedurama, pripremu dokumenata za validaciju računalnih sustava, izravnu suradnju s različitim poslovnim i IT područjima te brojne druge zadatke, po nalogu poslodavca. Uvjete i način prijave provjerite u natječaju.

posao.hr, za klijenta u Zagrebu, zapošljava operatera u call centru (m/ž). Glavna zaduženja uključuju svakodnevnu komunikaciju s korisnicima, ažuriranje baze postojećih i potencijalnih klijenata i brojne druge zadaće. Cijeni se komunikativnost, upornost i ljubaznost. Poslodavac vam pruža potrebnu edukaciju, a nudi vam i mogućnost kontinuiranog profesionalnog rasta i napretka. Više detalja provjerite na linku.

Adria Grupa d.o.o., jedno od vodećih Facility management poduzeća u Republici Hrvatskoj koje zapošljava oko 1500 radnika različitih profila, nudi zaposlenje na pozicijama: voditelj poslova unutarnjeg čišćenja (m/ž), radnik na čišćenju (m/ž), radnik na uređenju krajolika (m/ž) te radnik na čišćenju staklenih površina (m/ž). Od kandidata se očekuje visoka razina odgovornosti, uslužnosti i samostalnosti u radu, u skladu s pozicijom za koju se prijavljuje. Provjerite uvjete na linku i prijavite se na vrijeme…

Cuspis d.o.o., softverska je tvrtka osnovana 2005. godine, koja kontinuirano unapređuje svoja postojeća programska rješenja te kreira nove inovativne proizvode. Posluje u 5 zemalja, a sjedište ima u Londonu. Trenutno traži djelatnika/cu za radno mjesto voditelja/voditeljice ureda u Zagrebu i računalnog tehničara – pripravnika (m/ž). Idealni kandidati moraju imati pozitivan stav i odgovornost prema poslu, alii izražene komunikacijske vještine te sposobnost rada pod pritiskom. Provjerite posebne pogodnosti poslodavca i način prijave na linku.

InSky Solutions d.o.o., izrazito je mlada tvrtka, koju čine vrlo iskusni pojedinci. Core business tvrtke upravljanje je odnosa s korisnicima i korisničko iskustvo, odnosno CRM. Za svoj ured u Zagrebu zapošljavaju Data Scientista (m/ž), Junior poslovnog konzultanta (m/ž), Software arhitekta (m/ž) i NET developera (m/ž). Stimulativna primanja, izdašni bonusi, mogućnost putovanja po cijeloj Hrvatskoj, česta druženja unutar tima, tek su dio pozitivnih faktora koji vas mogu namamiti na prijavu. Ako smo u tome uspjeli, kliknite na natječaj za željenu poziciju i aplicirajte.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr

Komentari