Tražite posao? Ovo su tvrtke u kojima možete provesti svoj radni vijek

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Falkensteiner zapošljava na poziciji Junior Sales assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Očekuje se više ili visoko obrazovanje u području hotelijerstva ili hotelskog menadžmenta, minimalno jednogodišnje do dvogodišnje radno iskustvo u hotelskoj prodaji, napredno korištenje excel i power point programa, izvrsno znanje engleskog jezika. Znanje njemačkog ili ruskog jezika donosi prednost. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanje u rastućoj hotelskoj grupaciji. Prijave su otvorene do 13.1.2020. Prijavite se putem linka.

Benz d.o.o. za prodavaonicu United Colors Of Benetton zapošljava prodavača tekstilne odjeće i obuće (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Aplicirajte.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) Zagrebu. Zove sve osobe koje su orijentirane na kupce te vole rad s ljudima u dinamičnom i stimulativnom okruženju da se prijave. Uvjet za prijavu je minimalno srednja stručna sprema, komunikacijske vještine, pozitivan stav i proaktivnost. Prednost je iskustvo na sličnim poslovima, no nije uvjet. Ukoliko se pronalazite kao idealan kandidat, aplicirajte najkasnije do 8.1.2020.


Atlantic Grupa – Farmacia traži farmaceutskog tehničara (m/ž) za Zagreb. Prijave su otvorene do 17.1.2020. Potrebne kvalifikacije su položen stručni ispit, dobro poznavanje MS Office-a, samostalnost u radu, proaktivnost, izražene komunikacijske vještine te otvorenost za rad s različitim članovima tima i kupcima. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Andromont d.o.o. traži instalatera vode i grijanja (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Za zaposlenike izvan Zagreba postoji mogućnost organizacije smještaja. Radno iskustvo nije potrebno za posao pomoćnog radnika (m/ž). Aplicirajte.

Pepco zapošljava u Vrbovcu na poziciji blagajnik – prodavač (m/ž). Poslodavac omogućuje siguran posao i stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za zaposlenike. Glavni zadaci su posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe i ostalo. Prijavite se najkasnije do 1.1.2020. putem linka.

Stanić d.o.o. u potrazi je za knjigovođom (m/ž), djelatnikom u odjelu financija (m/ž), djelatnikom na proizvodnoj liniji (m/ž), fakturistom (m/ž), stručnjakom za javnu nabavu (m/ž), tehnologom u proizvodnji (m/ž), komercijalistom za prodaju sladoleda (m/ž) i prodavačem u ambulantnoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Potražite što je potrebno za prijavu i aplicirajte.

Strabag zapošljava na poziciji Human Resources Professional (m/ž) u Zagrebu.  Traži se prvostupnik ili magistar (m/ž) društvenih znanosti s minimalno petogodišnjim iskustvom u HR području, s osobinom samoinicijativnosti i sposobnosti donošenja odluka. Potrebno je poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, a znanje njemačkog je prednost. Traže se izvrsne organizacijske, komunikacijske i interpersonalne vještine i sposobnost nošenja s osjetljivim i povjerljivim temama te snažne IT vještine (MS Office, HR alati). Ukoliko ste se pronašli u ovome poslu, prijavite se najkasnije do 18.1.2020. putem linka.

Welmax premium d.o.o. zapošljava Team Leadera Call Centra (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.12. Posao obuhvaća primanje telefonskih poziva i pozivanje te koordinaciju s upravom, kreiranje dopisa i dokumenata po uputama, potpuno pravopisno i u zadanom roku, rukovanje korespondencijom, e – mailom i telefonskim pozicima, vođenje izvještaja i slično. Potrebno je: poznavanje administrativnog posla, proaktivnost i energičnost, ljubaznost, voditeljske sposobnosti, poznavanje rada na računalu, znanje engleskog jezika i minimalno trogodišnje iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Komentari