Tražite posao? Obavezno pogledajte ovotjednu zagrebačku ponudu

www.explorimmoneuf.com

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Companywall d.o.o., vodeća bonitetna kuća u Hrvatskoj, osnovana 2013. godine s ciljem da pomogne klijentima unaprijediti poslovanje pronalaženjem i povezivanjem s novim tvrtkama, zapošljava prodajnog agenta u call centru (m/ž) u Zagrebu. Na ovom ćete poslu komunicirati s novim klijentima, surađivati s postojećim klijetima, predstavljati usluge bonitetne kuće te usvajati nova znanja i vještine. Početna plaća iznosi 4.500 kn, a očekuju vas i brojni bonusi i mogućnosti brzog napredovanja. Sretno s prijavama.

Tvrtka Major Internacional d.o.o. koja upravlja Luckia Casinima, pripada španjolskoj grupaciji Luckia Gaming Group, koja je s radom započela ranih sedamdesetih i u samo tri desetljeća postala jedna od vodećih tvrtki za igre na sreću u Španjolskoj.Trenutno za svoj tim u Zagrebu zapošljava asistenta u Odjelu ljudskih resursa (m/ž). Uvjeti prijave su VSS, aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu (znanje španjolskog jezika je poželjno), kao i aktivno korištenje MS Office-a. Nudi vam se stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanja radnog odnosa. Zanima vas ova ponuda? Prijavite se.

posao.hr za klijenta, tvrtku s dugogodišnjom tradicijom proizvodnje boja i lakova za unutarnju i vanjsku primjenu, traži: administrativnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Odgovornosti na ovom poslu obuhvaćaju administrativno-operativno funkcioniranje ureda, primanje narudžbi kupaca i rješavanje reklamacija, svakodnevnu komunikaciju i koordinaciju sa zaposlenicima u matičnoj kompaniji. Ako imate iskustvo na sličnim poslovima, odgovorna ste i komunikativna osoba s vozačkom dozvolom – bez čekanja izvršite prijavu.


RÖFIX d.o.o. Hrvatska, regionalni je član FIXIT GRUPPE i jedna je od vodećih tvrtki u industriji građevinskih materijala. U svrhu ostvarenja daljnjih, ambicioznih ciljeva, za svoj uspješni prodajni tim, u podržnici tvrtke u Pojatnom, traži pojačanje i zapošljava vozača kamiona (m/ž). Glavne odgovornosti obuhvaćaju obavljanje prijevoza robe po nalogu pretpostavljenog, utovar i istovar robe, obavljanje poslova vezanih uz tehničku ispravnost i održavanje vozila i brojne druge zadatke. Potrebna vam je završena srednja škola, vozačka dozvola C i E kategorije, potvrda o nekažnjavanju te trogodišnje radno iskustvo. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju u Hrvatskoj, Njemačkoj, Nizozemskoj te Austriji. Za svog klijenta, à la carte restoran s 4* u blizini Zagreba, zapošljava à la carte konobara (m/ž). Ako imate završenu srednju školu, krasi vas iskustvo u rasponu od 1-3 godine, imate vozačku dozvolu B kategorije, samostalni ste u radu i poznajete engleski jezik (razina A2), prijavite se.

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti u Krapinskim Toplicama, na odjelima kardiologije i jedinice intenzivnog liječenja, zapošljava medicinsku sestru/tehničara (m/ž). Ponuda uključuje smještaj u Zagrebu i prijevoz do radnog mjesta, mogućnost profesionalnog usavršavanja, ugodno i stimulirajuće radno okruženje. Ako smo vas dovoljno zainteresirali, kliknite na link i na vrijeme se prijavite.

Sanofi aventis Croatia d.o.o., globalna je znanstvena tvrtka, posvećena poboljšanju pristupa zdravstvenoj skrbi i pružanju podrške ljudima. Od prevencije do liječenja, Sanofi pretvara znanstvene inovacije u rješenja u zdravstvu – kod ljudskih cjepiva, rijetkih bolesti, multiple skleroze, onkologije, imunologije, infektivnih bolesti, dijabetesa i kardiovaskularnih rješenja i zdravstvene zaštite potrošača. Trenutno zapošljava na poziciji: Public Affairs and Market Access Head SECE MCO (m/ž) u Zagrebu. Ako imate sveučilišnu diplomu iz biomedicinskih znanosti ili drugih relevantnih znanosti, više od 10 godina iskustva u farmaceutskom sektoru, snažnu poslovnu sposobnost, strateško poslovno iskustvo i sposobnost razmišljanja, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto. Kliknite na brzu prijavu.

Tim Alpha Capitalis d.o.o. pruža podršku trgovačkim društvima kroz sve faze razvoja poslovanja. Djeluje kao kompas kroz svijet financija na način da pribavlja kapital za razvoj poslovanja, pomaže kod donošenja odluka oko financiranja i optimizacije bilance. Da bi nastavili u svom uspješnom poslovanju, u svoj tim pridružuju voditelja računovodstva (m/ž). Potrebno je da imate VSS ekonomskog smjera (poželjno usmjerenje: financije, računovodstvo), minimalno 10 godina iskustva u računovodstvenim poslovima, odlično znanje rada na računalu, kao i znanje engleskog jezika. Ako se pronalazite u ovom oglasu za posao, prijavite se.

Lpp Croatia d.o.o. za svoj brend „Mohito“ zapošljava na poziciji: Senior Sales Assistant (m/ž) u Zagrebu. Osnovna zaduženja na ovom poziciji uključuju ostvarivanje prodajnih ciljeva, pružanje visokokvalitetne usluge klijentima, suočavanja sa svim problemima u lancu prodaje (s nezadovoljnim klijentima, pritužbama,…). Ako imate dvogodišnje iskustvo na sličnoj poziciji u tekstilnoj industriji, a “gladni ste” novih izazova, ova se prilika ne propušta – prijavite se.

Tipteh Zagreb d.o.o. zapošljava inženjera elektrotehnike/prodajnog inženjera (m/ž) u Zagrebu. Opis ovog radnog mjesta obuhvaća pružanje podrške i rad s postojećim klijentima, širenje mreže kupaca, spremnost na samostalni rad. Očekuju vas stručna usavršavanja u zemlji i inozemstvu, visoka samostalnost u radu, službeni mobitel i laptop. Uvjeti su na linku, pa ih na vrijeme provjerite i aplicirajte na ovaj natječaj.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto “po svojoj mjeri” i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr

Komentari