Tražite posao na području Zagreba? Donosimo najbolje ponude ovog tjedna

Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna i nevladina organizacija traži voditelja financija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Odgovarajući kandidat za ovo radno mjesto je osoba koja izvrsno poznaje nacionalne i EU propise. Najboljem kandidatu bit će ponuđen ugovor o radu i plaća od 6.000 do 8.000 kuna. Rok za slanje prijava je 13.05. Više detalja možete pronaći na linku.

Tvrtka Piraex, vodeći Hrvatski integrator opreme za benzinske postaje i sustava za punjenje električnih vozila zapošljava na poziciji komercijalist u nabavi (m/ž). Mjesto rada je Sveta Nedelja, a rok prijave 15.05. Novozaposlena osoba bit će zadužena za nabavu tehničkog materijala unutar Hrvatske i regije. Od kandidata se očekuje da posjeduje vozačku dozvolu B kategorije. Traži se komunikativna osoba sa znanjem engleskog jezika. Iskustvo u nabavi tehničke robe je nužno. Nakon uspješno odrađenog probnog roka od pola godine, poslodavac osigurava ugovor na neodređeno. Prijaviti se možete putem linka

Mea Gea d.o.o. je malo ali dinamično poduzeće s kontinuiranim rastom. U Sesvetama zapošljavaju krojače / šivače (m/ž) i pomoćne radnike (m/ž). Traže više osoba koje se odlično snalaze na različitim vrstama šivaćih strojeva, imaju iskustvo u serijskom šivanju trikotaže, ali i osobe bez iskustva koje su spretne i voljne učiti. Prijave se zaprimaju do 18.05., a prijaviti se možete putem linka.


Dok-Ing d.o.o. zapošljava na poziciji planer (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.5. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi operativnih planova proizvodnje, kooperacije i kontrole, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih operativnih planova te koordinacija zauzetosti kapaciteta i ostalo. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkih znanosti, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje kapaciteta i tehnologija. Prijavite se putem linka.

Jolly Auto Line d.o.o. zapošljava na dvije pozicije u Zagrebu. Traže autolimara (m/ž) te automehaničara (m/ž). Raditi za Jolly Auto Line mogao bi vam biti pravi užitak zato što imaju moderno opremljene servisne radionice. Od kandidata se očekuje SSS, poznavanje rada na računalu, najmanje 3 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Poduzeće Modepack d.o.o. zapošljava na četiri različite pozicije. Traže operatora proizvodnog stroja (m/ž), asistenta prodaje (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te voditelja marketinga i webshopa (m/ž) u Zagrebu. Nude plaću do 16.000 kuna uz bonuse i druge benefite. Prijaviti se možete ovdje.

Emerson Croft zapošljava na sljedećim pozicijama: HR Administrator (m/ž), Investment Analyst (m/ž), QA Automation Engineer (m/ž), Product Manager (m/ž), DevOps Engineer (m/ž), Mobile QA Tester (m/ž), Sales Operation Generalist (m/ž), Operations Generalist (m/ž), Copywriter (m/ž), Finance Specialist (m/ž), MLOps Engineer (m/ž), Joint-Venture Marketer (m/ž), Junior UX Researcher (m/ž), Product Growth Manager (m/ž), Recruiter (m/ž), Sales Operations Administrator (m/ž), UX Researcher (m/ž), UX Writer (m/ž), Recruitment Generalist (m/ž), HR Generalist (m/ž). Poslodavac nudi rad od kuće, a rok prijave je 12.5. Slobodno se prijavite se na neku od čak 20 pozicija u ponudi. Sretno!

Zbog povećanog opsega posla Ströer media brands apps d.o.o. zapošljava novu osobu na poziciji Full stack PHP programer (m/ž). Traže se kandidati s minimalno tri godine iskustva. Ako volite izazove i želite sudjelovati u izradi aplikacija koje prolaze kroz ruke tisuće korisnika dnevno prijavite se ovdje.

Crnković usluge d.o.o. traže kozmetičara / masera (m/ž). Rok prijave je 28.5., a mjesto rada je Lučko. Potrebna je srednja stručna sprema kozmetičara ili postojeća prekvalifikacija na učilištu. Očekuje se iskustvo od minimalno jedne godine. Prijavite se ovdje.

Welmax premium d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž), operatera u call centru (m/ž) te radnika ulaza/izlaza robe, skladišta i kontrole voznog parka (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 27.05. Sve dodatne detalje ovih natječaja možete potražiti na linku.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. 

Komentari