Tražite posao na području Zagreba? Donosimo najbolje ponude!

Pexeles

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Abc Tech Zagreb zapošljava u Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Epiroc Croatia traži pojačanje na poziciji Service technician (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 30.3. Potrebna je osoba koja je spremna učiti nove stvari, osoba dobrih komunikacijskih vještina, spremna na rad u timu. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, računalna pismenost i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Strabag traži novo radno osoblje u Zagrebu: specijalist strojarstva (m/ž), Junior Sowtware Developer (m/ž), Mitarbeiten/ Mitarbeiter IT – Servicedesk. Provjerite uvjete i prijavite se ovdje.


XXL Steel d.o.o. traži projektant konstruktora (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 26.3. prednosti su poznavanje rada u softveru Tekla Structures, iskustvo rada u proizvodnji čeličnih konstrukcija te poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Nudi se plaća do 9.000 kuna. Potrebno je iskustvo od godine dana. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o. Zagreb traži mlađeg referenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 27.3. Traži se osoba tehničkog ili ekonomskog obrazovanja s poznavanjem engleskog ili njemačkog jezika i jednogodišnjim iskustvom rada u struci. Potrebno je odlično poznavanje rada na računalu, snalažljivost, orijentiranost ka cilju i izražene komunikacijske vještine. Prijavite se ovdje.

Subway Hrvatska zapošljava Sandwich Artista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi mogućnost za napredovanje, fleksibilno radno vrijeme, team building-e, obuku, popuste, isplate božićnica i uskrsnica. Očekuje se pouzdanost, profesionalno ponašanje, odgovornost, samostalnost, održavanje čistoće. Prijavite se na linku.

Zagrebački prometni zavod zapošljava prodavača na benzinskoj postaji (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.3. Potrebno je srednjoškolsko obrazovanje, osnovno znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu, otvorenost, komunikativnost , motiviranost i orijentiranost na rezultate. Prednost donosi iskustvo rada u trgovinama ili iskustvo rada na benzinskim postajama. Aplicirajte.

Transcom WorldWide d.o.o. traži agenta u služni za korisnike – njemački jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – francuski jezik (m/ž), agenta u službi za korisnike – španjolski jezik (m/ž) i agenta u službi za korisnike – talijanski jezik (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 10.4. Poslodavac nudi atraktivnu plaću, naknadu za prijevoz, bonus dobrodošlice i plaćenu obuku. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost zapošljava medicinskog tehničara/ sestru. Prijavite se najkasnije do 24.3. Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je više osoba za rad. Traži se završena srednja ili viša medicinska škola, položen stručni ispit, praktično poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

Saponia d.d. traži transportnog radnika (m/ž) i vozača (m/ž) u Zagrebu. Radno iskustvo nije uvjet. Rok prijave je 23.3. Za posao vozača/ice potrebna je vozačka dozvola C,CE i KOD 95. Prijavite se ovdje

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Komentari