Tražite posao? Evo tko u vrijeme korona-krize zapošljava u metropoli

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Dok – Ing d.o.o. zapošljava na poziciji planer (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.5. Posao obuhvaća sudjelovanje u izradi operativnih planova proizvodnje, kooperacije i kontrole, sudjelovanje u izradi godišnjih, mjesečnih i tjednih operativnih planova te koordinacija zauzetosti kapaciteta i ostalo. Potrebni su viša ili visoka stručna sprema tehničkih znanosti, minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavanje kapaciteta i tehnologija. Prijavite se putem linka.

Croatia osiguranje d.d. traži agenta za teleprodaju (m/ž). Mjesto rada: cijela Hrvatska. Radi se od kuće. Posao se sastoji od prezentacije i prodaje osiguranja putem telefona, podrške internetskoj prodaji, ažuriranja baze podataka te pokretanja inicijative za poboljšanja usluge. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i znanje MS Office sustava. Rok prijave je 26.4. Prijavite se putem linka.

Medika d.d. zapošljava stručnjaka u Odjelu razvoja investicija i upravljanja imovinom/ Inženjera strojarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 26.4. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema strojarskog smjera, višegodišnje radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, relevantno radno iskustvo, znanje engleskog u govoru i pismu. Prednost donosi poznavanje skladišno distributivnog poslovanja. Prijavite se.


Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) u Zagrebu i okolici. Rok prijave je 9.5. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti. Traži se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost i proaktivnost te poznavanje rada na računalu. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Prijavite se.

Pliva traži višeg menadžera u globalnoj nabavi Source2Contract (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 30.4. Potrebna je visoka stručna sprema relevantnog usmjerenja, poželjno ekonomija ili pravo, višegodišnje iskustvo u nabavi, uključujući iskustvo u pregovaranju i ugovaranju. Poželjno je poznavanje farmaceutske industrije, izražene organizacijske vještine i sposobnost vođenja projekta te izvrsne komunikacijske vještine na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Digitalni klik d.o.o. zapošljava na pozicijama Mid/ Senior .Net developer (m/ž) i Frontend Developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 16.5. Aplicirajte.

Thermia traže pojačanje na poziciji komercijalni referent (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 14.5. Poslodavac nudi početnu plaću i stimulaciju prema zalaganjima i rezultatima, kvalitetne uvjete rada i podršku te mogućnost napredovanja. Potrebno je radno iskustvo od tri godine, razvijene komunikacijske vještine, proaktivnost i samostalnost u radu, organiziranost. Aplicirajte.

Kadus za potrebe klijenta traži servisera aparata za vodu, kavu i sokovnike (m/ž). Mjesto rada je Velika Gorica. Prijave su otvorene do 30.4. Potrebna je srednja stručna sprema frigomehaničara/ ke ili elektromehaničara/ ke, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije i radno iskustvo na sličnim poslovima minimalno godinu dana. Prijavite se.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada je Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 10.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Aplicirajte.

PSP zapošljava direktora postrojenja (m/ž) na području sjeverne Hrvatske. Rok prijave je 6.5. Potrebno je odlično znanje njemačkog jezika u govoru i pismu te radno iskustvo od pet godina. Provjerite detalje i prijavite se na linku.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla! 

Vaš posao.hr. 

Komentari