Tražite posao? Evo tko sve zapošljava u Zagrebu

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Zmajska Pivovara d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 25.2. Uvjeti za rad su završena srednja škola, minimalno trogodišnje iskustvo rada u prodaji, poznavanje craft pivarstva i spremnost na daljnje učenje, vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je i posjedovanje C kategorije (ili spremnost na polaganje C kategorije), sposobnost i spremnost na podizanje tereta do 35 kg. Prijavite se.

Croatia Airlines d.d. traži novo pojačanje: kabinsko osoblje (m/ž), HR Generalist (m/ž) i specijalist informacijskih sustava (m/ž). Prijave su otvorene do 27.2. Poslodavac nudi rad u međunarodnom okruženju i povoljnije zrakoplovne karte. Provjerite detalje i prijavite se ovdje.

KFC traži nove radne snage na pozicijama: djelatnik u restoranu (m/ž) i voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, trening, pozitivno okruženje, edukativne radionice. Prijavite se.


Tepih Centar zapošljava skladištara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.2. Potrebna je završena srednja škola, minimalno trogodišnje iskustvo rada u skladištu, samostalnost i odgovornost. Prednost donosi položeni ispit za viličara. Aplicirajte putem linka.

AGS Hrvatska d.o.o. traži konobara (m/ž), radnika u autopraonici (m/ž) i trgovca na benzinskoj postaji (m/ž). Rok prijave je 3.3., a rad se odvija u Zagrebu. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se ovdje.

Tifon zapošljava gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost na sličnim i istim poslovima, komunikacijske vještine, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost, poznavanje MS Office alata. Glavne odgovornosti su prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta.Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, dinamičan i raznolik posao, mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Rok prijave je 2.3. Prijavite se putem linka.

Scania Hrvatska d.o.o. zapošljava koordinatora asistencije (m/ž) i mehaničara (m/ž) u Zagrebu – Lučko. Rok prijave je 1.3. Očekuje se srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, snalaženje na računalu, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim pozicijama. Poslodavac nudi stalni radni odnos na neodređeno vrijeme, zaposlenje u međunarodnoj kompaniji, mogućnost obrazovanja i napredovanja te bonuse. Prijavite se ovdje.

SC Fairplay zapošljava konobara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 28.2. Potrebna je srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera, komunikativnost, gostoljubivost, profesionalizam. Traži se radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima u trajanju od minimalno godinu dana. Prijavite se.

Europa 92 d.o.o. u potrazi je za voditeljem poslovnice (m/ž) u Zagrebu te Production and Sourcing Manager (m/ž) za Svetu Nedjelju. Prijave su otvorene do 12.3. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, orijentiranost na prodaju, poznavanje rada na računalu, profesionalnost i motiviranost. Svi zainteresirani, prijavite se putem linka.

Tvrtka pwc zapošljava na pozicijama Digital Identity Senior Consultant (m/ž) i pripravnika u reviziji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Potrebno je relevatno iskustvo u poslu za koji se prijavljujete, a poslodavac nudi stalno i raznovrsno učenje u učionici i na terenu te priliku da se razvijate i osobno i profesionalno. Prijavite se ovdje.

Za dodatne poslove iz Zagreba kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr. 

Komentari