Tražite posao? Evo koje sve tvrtke trenutno zapošljavaju

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme, najveći ljekarnički lanac je raspisala natječaje za Farmaceuta (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje VSS, magistar farmacije te odobrenje za samostalan rad. Ostale uvjete natječaja provjerite na posao.hr. Rok za zaprimanje prijava je 20.12. Zainteresirani kandidati su pozvani da svoje prijave izvrše putem linka.

Trenkwalder d.o.o. za svoje klijentezapošljava na pozicijama HR Specijalist (m/ž) za vlastite potrebe i Sistem administrator (m/ž) u Zagrebu te Pomoćni radnik u tiskari (m/ž) u Svetoj Nedelji. Prijave su otvorene do 15.12. Poslodavac nudi neovisni rad koji vodi prema razvoju vlastitih vještina i kompentencija, raznolikost i širinu profesionalnih izazova u kojima možete stalno profesionalno i osobno rasti. Pogledajte i ostalu ponudu poslova i prijavite se putem linka.

Financijska agencija (Fina) – vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga zapošljava Pripravnika za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Kandidatima se nudi rad na određeno vrijeme u trajanju od 8 (VŠSS) ili 12 mjeseci (VSS), izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju te mogućnost stručnog usavršavanja i profesionalnog razvoja. Prijave se zaprimaju do 02.12. Detalje natječaja provjerite ovdje.


BlueSun traži Agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno pet mjeseci iskustva na sličnim poslovima, poznavanje engleskog i minimalno jednog dodatnog stranog jezika, a prednost su njemački i ruski. Poželjno je poznavanje Ticketing sustava te rad u hotelijerstvu i turizmu na sličnim poslovima. Nudi se fiksna plaća 5.000 kuna neto uz razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta u terminima visoke sezone. Prijaviti se možete najkasnije do 05.12. ovdje.

Agencija za posredovanje pri zapošljavanju Naton ljudski potencijali d.o.o. za međunarodnog klijenta zapošljava Logistics and Commercial Administration Managera (m/f).  Od kandidata se očekuje minimalno dvogodišnje iskustvo u menadžmentu logistike te napredno znanje engleskog jezika. Talijanski jezik je prednost. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju najkasnije do 14.12. Prijavite se još danas putem linka.

Poduzeće Include d.o.o. za svoje urede u Zagrebu i Solinu traži nove zaposlenike na pozicijama Business developer za španjolsko govorno područje (m/ž) i Business developer za njemačko govorno područje (m/ž). Poslodavac nudi rad u dinamičnom timu mladih i ambicioznih kolega, konkurentan fiksni i varijabilni dio plaće s mogućnošću ostvarivanja bonusa,  pogodnosti za zaposlenike poput dodatnog zdravstvenog osiguranja, budžeta za edukacije, isplate naknade za terenski rad, korištenje laptopa i mobitela te fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće. Natječaji su otvoreni do 11.12. Prijave se zaprimaju putem linka.

Schunk traži Prodajnog menadžera (m/ž) u terenskoj usluzi uređaja za stezanje i sustave za hvatanje za jadransku regiju. Od kandidata se očekuje prodaja i savjetovanje kupaca u prodajnom području, podršku i posjet trgovačkim partnerima na licu mjesta, stalna podrška za kupce, suradnja s uredskim osobljem u Austriji i sjedištem u Njemačkoj i drugo. Traži se osoba koja ima završeno tehničko obrazovanje, iskustva u prodaji, pregovaračko znanje njemačkog u govoru i pismu, veliku samoinicijativu, odgovornost, neovisnost i spremost na terenski rad. Prijavite se najkasnije do 06.12.

AGS Hrvatska traži Trgovca na benzinskoj postaji (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća točenje i prodaju goriva, prodaju i naplatu ostale robe na benzinskoj postaji, zaprimanje, slaganje i kontrolu ispravnosti robe i cijena i ostalo. Prijavite se najkasnije do 14.12. na linku.

Welmax premium d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama Operater u call centru (m/ž),  Prodajni predstavnik (m/ž). Prijave su otvorene do 27.12. Zapošljavaju i umirovljenike za kontakt centar na Kvatriću. Za poslove operatera (m/ž) i prodajnog predstavnika (m/ž) potrebni su komunikativni i ljubazni ljudi, a nude se redovita i sigurna fiksna primanja uz vrlo atraktivne bonuse. Saznajte više o uvjetima i prijavite se putem linka.

Hotel Antunović traži Konobara (m/ž), Sobaricu / Spremačicu (m/ž), Kuhara (m/ž) i Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za novootvoreni hotel u Sesvetama. Za poslove je potrebno minimalno jednogodišnje do trogodišnje iskustvo, spremnost na timski rad i rad u smjenama. Poslodavac nudi mogućnost ulaganja u profesionalni i osobni razvoj i mogućnost napredovanja. Pogledajte detalje i prijavite se na željeni posao najkasnije do 14.12. putem linka.

Za dodatne poslove iz Grad Zagreb i Zagrebačku županiju kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Komentari