Tražite posao? Donosimo vam najzanimljivije ponude u metropoli

Pixabay

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Tres Commas traži savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) i savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Rok prijave je 9.8., a mjesto rada Zagreb. Potrebni su znanje traženih jezika, iskustvo rada u prodaji i odlične komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Ziegler d.o.o.  zapošljava programskog inženjera/ inženjera elektrotehnike (m/ž) u Kutini i Zagrebu. Rok prijave je 24.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema elektrotehnike ili srodnog zanimanja, dvije godine radnog iskustva na poslovima programiranja, korištenje programskih jezika, aktivno korištenje njemačkog ili engleskog u govoru i pismu. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno radno vrijeme. Aplicirajte.

Medicopharmacia d.o.o. zapošljava na poziciji Key Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 22.7. Potrebno je radno iskustvo od dvije do tri godine u prodaji i farmaceutskoj industriji. Traži se odlično znanje engleskog jezika. Provjerite više o poslu i aplicirajte ovdje.


Bubanj-Niskogradnja d.o.o. zapošljava inženjera građevinarstva (m/ž). Mjesto rada su Zagreb i okolica. Potreban je položen stručni ispit, upis u komori i iskustvo od tri godine. Nudi se plaća do 15.000 kuna. Poslodavac nudi automobil i mobitel te plaćanje stana ukoliko osoba nije iz Zagreba. Rok prijave je 9.8. Aplicirajte.

Metronik traži voditelja računovodstva i financija (m/ž) i asistenta u prodaji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 21.7. Potrebno je poznavanje MS Office paketa i iskustvo rada na sličnim poslovima. Prednost donosi poznavanje slovenskog jezika. Prijavite se.

Pepco traži blagajnika/ prodavača (m/ž) u Zagrebu, Donjem Stupniku i Zaprešiću (West Gate). Potrebno je najmanje srednjoškolsko iskustvo, volja za radom s ljudima, iskustvo rada u trgovini. Poslodavac nudi stimulativna primanja i popust za zaposlenike. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Kopgrad Studio zapošljava arhitekta – projektanta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 20.7. Posao se sastoji od izrade kompletne projektne dokumentacije i vršenja stručnog nadzora. Aplicirajte.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 24.7. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava na poziciji agent sa znanjem njemačkog jezika (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno pet mjeseci radnog iskustva na sličnim poslovima, poznavanje njemačkog jezika na minimalno C1 razini te je poželjno poznavanje Ticketing sustava. Poslodavac nudi fiksnu plaću 5.000 kuna neto i razmjerni stimulativni dio kod ostvarenja budžeta. Prijavite se putem linka.

Pek-Snack traži vozača/ dostavljača (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 27.7. Potrebna je srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije i minimalno dvije godine iskustva na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte.

Komentari