Tko kaže da u Zagrebu nema uzbudljivih poslova? Postani vilenjak ovaj advent!

screenshot

Tražite uzbudiljiv posao? Mi, smo našli jedan koji će vas oduševiti!

Obožavate Božić, a stan vam je već okićen s milijun lampica. Djed Mraz je ako se vas pita stvaran, a vaša ljubav prema božićnoj čaroliji za mnoge je djetinjasta.

No što ako kažemo da je baš to vaša prednost, a ne mana!

Među raznolikom ponudom poslova, naišli smo i na jednu sasvim neobičnu. Naime, trenutno se traži ni manje ni više nego vilenjak! Oni su poznati pomagači Djeda Božićnjaka i bez njihove pomoći pokloni ne bi stigli na pravu adresu.


U oglasu za vilenjake tako jasno piše:

“Bio bi to još jedan tipičan dan u Tau on-line d.o.o. da u podne nije zazvonio telefon – poziv iz Helsinkija, zove šef.
“Upravo mi se javio Djed Božićnjak! Zabrinut je! Pripremio je poklone u svim zemljama, ali u Hrvatskoj ima problem. Ne može pronaći vilenjake koji će mu pomoći zapakirati božićne poklone. Raspitivao se već i rekli su mu: ‘Žao nam je Djedice, svi Vilenjaci otišli su u Njemačku, Irsku i Austriju. Nemamo nikoga!’ Zar mu stvarno ne možemo pomoći?”, pita u nevjerici.
Možemo li?
Tražimo tri Vilenjaka koji će nam se pridružiti 12. prosinca u Strojarskoj 20 u Zagrebu, od 10:00 do 14:00 sati, i pomoći pakirati poklone za Djeda Božićnjaka!

Volite duh blagdana?
Veseli vas pakiranje poklona?
Kreativni ste i imate ideju kako zvuči savršena božićna čestitka?
Vi ste Vilenjak kakvog tražimo!
Tri vilenjaka koji nam pošalju najbolje ideje za božićnu čestitku dobivaju posao!”

Te nastavljaju…

“Hajde, ne mislite valjda da je to sve?
Djedica nije bilo kakav poslodavac!
Uz honorar (50 kn/sat) za dobro odrađen posao, čekaju vas i zakuska te kratka radionica “Revizija životopisa i priprema za intervju” stoga, obavezno u prijavi na oglas priložite svoj životopis!
Posljednji, ali ne i najmanje važan zadatak, čeka nas na kraju: ukrašavanje božićnog drvca, jer svi znamo da se pokloni nalaze ispod bora ;)”

Prijavite se na LINK-u.

 

Komentari