Pronašli smo nekoliko tvrtki koje traže zaposlenike u Zagrebu: Provjerite što se nudi

Pexeles

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava djelatnike za radno mjesto projektanta – inženjera elektrotehnike (m/ž), u Kutini i Zagrebu. Zaduženja koja vas očekuju obuhvaćaju vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, pripremu i razvoj upravljačkog sustava za vatrogasno vozilo i brojne druge zadaće. Želite li raditi u rastućoj industriji, unutar mladog i ambicioznog tima? Ovo je prava prilika za vas – aplicirajte

Tempus Octo d.o.o.  za potrebe klijenta traži odgovorne i motivirane osobe za rad na poziciji: čistač (m/ž). Opis poslova obuhvaća čišćenje stubišta stambenih zgrada u Dubravi i Sesvetama. Plaća „se kreće“ od 4.000 kn, a uvjeti za prijavu su vozačka dozvola B kategorije, brzina, organiziranost, pedantnost. Prijavite se. 

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava prodavače / blagajnike (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac vam nudi siguran posao, priliku za napredovanje, prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za djelatnike. Ako imate najmanje srednjoškolsko obrazovanje, volite raditi s ljudima i imate iskustvo rada u trgovini – javite se.   


Personaldienst d.o.o. za svog partnera – BERLINERLUFT. TEHNIKA d.o.o., koji je dio grupacije BerlinerLuft u Republici Hrvatskoj, a koji se bavi proizvodnjom i veleprodajom opreme za ventilaciju i klimatizaciju, traži radnika u proizvodnji (m/ž) za rad u radioni u Gornjem Stupniku. Glavne zadaće bit će vam obrada lima savijanjem i rezanjem, izrada ventilacijskih kanala i završno izoliranje i pakiranje gotovih proizvoda. Više detalja oko uvjeta za prijavu saznajte na linku.  

Manpower, za svog klijenta – tvrtku koja se bavi proizvodnjom i distribucijom,  zapošljava kandidata za popunu radnog mjesta: radnik u proizvodnji – rad na stroju (m/ž). Rad u međunarodnoj kompaniji, edukacije i usavršavanje, pokriveni putni troškovi, samo su dio benefita koji vas očekuju odlučite li se za ovaj posao. Svi detalji su na linku. 

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.  Ukoliko ste više zainteresirani za poziciju: Leasing & Expansion Specialist (m/f) u Zagrebu, provjerite uvjete. Sretno. 

Deceuninck, globalno aktivan u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjskih podova i ograda, krovnih linija i obloga te interijera, traži kolege za dvije pozicije. Traže se radnik u proizvodnji / operater stroja (m/ž) i radnik u proizvodnji / rezač folija (m/ž). Provjerite koje se profesionalne kvalifikacije od vas očekuju i izvršite prijavu putem brze prijave. 

Deltron, jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, zapošljava prodajnog inženjera / terenskog komercijalnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Traži se osoba koja ima minimalno srednju stručnu spremu, trogodišnje radno iskustvo, odlično se služi računalom i sklona je timskom radu. Nudi vam se zdravo okruženje, uhodana organizacija te puno prilika za učenje i napredovanje – zasigurno dovoljno motivatora da se na ovaj natječaj i prijavite. 

KFC zapošljava djelatnika u restoranu brze prehrane (m/ž) u Zagrebu, Zadru i Splitu. Očekuju vas 2 slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, plaća na računu do svakog 10. u mjesecu, adekvatan i praktičan online trening, bonusi za ispunjavanje zadanih ciljeva, pozitivno okruženje i edukativne radionice za profesionalni razvoj. KFC pruža jasnu poslovnu karijeru – prijavite se. 

Kadus, za klijenta Ali Kebabu, vodeći lanac restorana brze prehrane, zapošljava HR menadžera / asistenta / specijalista (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se razumijevanje zaposlenika, prepoznavanje prepreka, u svrsi stvaranja efektivnih HR strategija, procesa i standarda. Iz tog razloga, idealni kandidati trebaju imati završen studij psihologije ili srodnih fakulteta, s naglaskom na upravljanje ljudskim resursima. Više detalja saznajte na linku i pravovremeno izvršite prijavu.   

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Komentari