Ponuda poslova u Zagrebu za brzu prijavu!

Ilustracija

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

BlueSun poziva mlade, pozitivne i proaktivne suradnike da se prijave za poziciju: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Odabranog kandidata očekuje komunikacija s klijentima, kalkulacija troškova smještaja i ostalih usluga, unos rezervacija u sustav, vođenje dnevne statistike poziva i rezervacija te ispunjavanje osobnog prodajnog plana. Više detalja oko uvjeta za prijavu na natječaj provjerite na linku. 

Excel Computers d.o.o. Osijek, tvrtka osnovana 1992. godine, koja se bavi prodajom i implementacijom kompletnih ERP / IT poslovnih rješenja na području Hrvatske i BiH, dodatno proširuje svoj tim. Zapošljava ERP konzultanta (m/ž) u Osijeku ili u Zagrebu. Opis posla uključuje rad na implementaciji, edukaciji, savjetovanju i podršci krajnjim korisnicima poslovno-informacijskog sustava Pantheon. Prijave se zaprimaju do 22.10., pa ukoliko se pronalazite u oglasu, nemate razloga čekati – prijavite se. 

Perspektivna tvrtka Mobel Land d.o.o. bavi se prodajom namještaja renomiranih i svjetski poznatih proizvođača. U koraku je sa zahtjevima tržišta te diktira trendove u kreiranju i uređenju životnog prostora. Poziva vas da se pridružite zagrebačkom timu na radnom mjestu: pravnik (m/ž). Bit ćete zaduženi za davanje pravnih savjeta, za praćenje zakonske regulative i analiziranje pravnih propisa te za usklađivanje s poslovanjem tvrtke. Koji vas još poslovni zadaci očekuju i koji se uvjeti zahtijevaju, provjerite u oglasu. 


Manpower, za jednu od vodećih tvrtki u svojoj industriji, zapošljava djelatnika na poziciji: konzultant za naplatu potraživanja (m/ž). Ključne odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju svakodnevnu komunikaciju s klijentima, konzultiranje klijenata s ciljem naplate potraživanja te realizaciju postignutih dogovora. Ako ste motivirana, entuzijastična i dinamična osoba, svakako ne biste trebali propustiti ovu priliku. Kliknite na natječaj i provjerite više detalja te se pravovremeno prijavite. 

Pepco, europski diskontni lanac koji ima više od 1000 trgovina te više od 9000 djelatnika, zapošljava blagajnika – prodavača (m/ž) u Vrbovcu. Osim posluživanja kupaca i rada na blagajni, očekuje vas i izlaganje proizvoda, briga oko urednosti prodajnog prostora, zaprimanje robe i izrazita ljubaznost prema kupcima. Ako zadovoljavate sve navedeno u svom životopisu, nemate što čekati – prijavite se.

Heads Adriatic traži novog djelatnika koji će se pridružiti njihovom timu na poziciji: Business Unit Manager CHC (m/ž) u Zagrebu. Ako vas krasi trogodišnje iskustvo u menadžmentu, B2B prodaji, a računalno ste pismeni i vladate engleskim jezikom, nema razloga da ovaj natječaj propustite. Više o odgovornostima i uvjetima saznajte u oglasu za posao i javite se na vrijeme. 

Pliva ima tri raspisane pozicije u Zagrebu. Traži menadžera u nabavi direktnih materijala za istraživanje i razvoj (m/ž), tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž) te inženjera održavanja automatiziranih sustava (m/ž). Ako u navedenim pozicijama prepoznajete izazove za svoju karijeru, i udovoljavate navedenim uvjetima, svoju životopis možete poslati putem linka. 

Medika, najstarija i vodeća veledrogerija u Hrvatskoj, traži novog člana tima za radno mjesto: vozač/dostavljač (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti koji se očekuju uključuju srednju stručnu spremu, vozačku dozvolu B kategorije, vozačko iskustvo te radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Prijave se zaprimaju putem linka.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, zapošljava suradnika/icu u nabavi u IT odjelu, suradnika/icu u Odjelu korisničke podrške, suradnika/icu u odjelu Osiguranja. Ovaj poslodavac godišnje stvara tisuće građevina okupljajući prave ljude, građevinski materijal i strojeve na pravom mjestu. Vjerujemo da želite postati dio ovog tima, stoga ne oklijevajte i prijavite se. 

Lonia zapošljava poslovođu (m/ž) u Zagrebu, Zelini i Dugom Selu. Ako imate srednju stručnu spremu, iskustvo u vođenju prodavaonice mješovitom robom (minimalno godinu dana), osnovno znanje rada na računalu, a vješto upravljate ljudima te robom i zalihama, prijavite se na ovaj natječaj. 

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli idealni za Vas, provjerite preostalu bogatu ponudu poslova za grad Zagreb na linku, odaberite radno mjesto ‘po svojoj mjeri’ i na vrijeme se prijavite. Sretno.

Vaš posao.hr

Komentari