Najbolji poslovi tjedna: Nude konkurentnu plaću, bonuse, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve…

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Želite kreativan i jedinstven posao? OHT Productions, samostalna produkcijska kuća koja se bavi proizvodnjom televizijskog programa traži TV urednika (m/ž) i asistenta u TV produkciji (m/ž). Traže se ambiciozni i snalažljivi suradnici koji će sudjelovati u stvaranju TV emisije, od castinga do snimanja. Ako postanete TV urednik – samostalno ćete uređivati emisije, brinuti o gledanosti, raditi na promociji i jačanju rejtinga. Bit ćete odgovorni za kvalitetu sadržaja, ali i za poštivanje svih rokova. Za dodatne detalje i prijavu na jedan od prethodno navedenih natječaja, kliknite na link.

Volonterski centar Zagreb neprofitna je organizacija koja već dugi niz godina djeluje na razvoju volonterstva u Zagrebu i u Hrvatskoj, njegujući otvorene, uvažavajuće i podržavajuće odnose u svojoj organizaciji i u društvu. Jezgru Volonterskog centra čini 4-5 zaposlenih osoba. Iz organizacije trenutno traže izvršnog direktora (m/ž). Od novozaposlene osobe se očekuje da proaktivno, angažirano i zainteresirano sudjeluje u upravljanju cjelokupnim radom organizacije. Osim rukovođenja, bit ćete zaduženi za zapošljavanje novih djelatnika i suradnika, zastupat ćete udrugu u javnosti, uspostavljati i unapređivati suradnje sa strateškim i drugim partnerima i dionicima u okruženju, raditi na promociji rada udruge, istupati u javnosti i medijima. Morate imati najmanje pet godina radnog iskustva, visoku razina organiziranosti, motiviranosti i proaktivnosti. Prijavite se odmah!


Logobox, agencija specijalizirana za digitalni marketing zapošljava na poziciji: Web Account Manager (m/ž) u Zagrebu. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za vođenje i održavanje postojećih web projekata. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu te da je uvijek u toku s najnovijim vijestima i trendovima iz web svijeta. Očekuje Vas ugodno i poticajno radno okruženju. Ovo je idealna prilika za samostalno upravljanje projektima, te usavršavanje svojih vještina i profesionalni razvoj. Što čekate? Prijaviti se možete na sljedećem linku.

Visage Technologies jedna je od najbrže rastućih visokotehnoloških tvrtki u Švedskoj. Bavi se industrijskim rješenjima za računalno prepoznavanje lica i ima oko 60 zaposlenika u Hrvatskoj. Iz tvrtke traže voditelja poslovnog razvoja (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te inženjera za istraživanje i razvoj – Computer Vision (m/ž) u Zagrebu. Svojim zaposlenicima nude konkurentnu plaću, proviziju, fleksibilno radno vrijeme, putovanja, tečajeve i još mnogo toga. Zvuči zanimljivo? Prijavite se!

Concessum poslovno savjetovanje d.o.o. traži samostalnog knjigovođu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja, stalan radni odnos, rad u stabilnom poduzeću, te mogućnost razvoja i napredovanja. Traži se SSS, znanje engleskog ili njemačkog jezika te jedna godina radnog iskustva. Novozaposlena osoba samostalno će unositi sve vrste dokumenata, izrađivat će putne naloge, obračunavat će plaće te će obavljati druge srodne poslove. Poželjno je iskustvo rada u programu Synesis. Ovaj natječaj je otvoren do 02.07. Za prijavu kliknite ovdje.

Imate priliku postati dijelom uspješnog SofaScore tima, koji putem svoje aplikacije donosi sportske rezultate i sportsku statistiku za 20 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Iz poduzeća traže Senior iOS Developera (m/ž) u Zagrebu koji će sudjelovati u održavanju i razvoju aplikacije, raspisivati nove zahtjeve u Swiftu, implementirati nove funkcionalnosti, pregledavati postojeće funkcionalnosti aplikacije pisane u Swiftu te u programskom jeziku Objective-C. Od kandidata se očekuje da ima minimalno 3 godine iskustva. Ako vas zaposle radit ćete u zdravom i otvorenom okruženju koje se kontinuirano razvija, unapređuje i istražuje nove tehnologije. Zvuči kao posao iz snova? Za prijavu kliknite na link.

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare – montažere (m/ž), blagajnike (m/ž), prodavače (m/ž) te asistente u nabavi namještaja (m/ž) u Zagrebu. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Rok prijave je 03.07. Aplicirajte!

Bubanj-Niskogradnja trenutno širi svoj postojeći tim i traži inženjera građevinarstva (m/ž) za rad na području grada Zagreba i okolice. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje gradilišta, vođenje potrebne dokumentacije (građevinskog dnevnika, građevinske knjige), pripremu privremenih situacija, pripremu objekta i dokumentacije za tehnički pregled, organizaciju ljudi i mehanizacije. Za ovu poziciju nudi se plaća u iznosu od 10.000 do 15.000 kuna, službeni automobil, mobitel, a poslodavac plaća i stan ukoliko osoba nije iz Zagreba. Kandidat mora imati položen stručni ispit te najmanje 5 godina radnog iskustva, od čega barem 3 godine na izgradnji kanalizacija, kolektora, javnih kanala i vodoopskrbnih cjevovoda. U obzir dolaze samo osobe s položenim vozačkim ispitom B kategorije. Rok prijave na natječaj je 03.07. Prijaviti se možete ovdje.

KFC zapošljava djelatnika za rad u restoranu (m/ž) u Zagrebu. Traži se fleksibilan i odgovoran kandidat, spreman na timski rad. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Poslodavac će educirati kandidata za rad. KFC uz stabilna primanja osigurava i isplatu dodatne stimulacije na plaću, ovisno o učinku. Želite se pridružiti ovom rastućem timu? Prijavite se ovdje.

Misano d.o.o. traži voditelja trgovine (m/ž) za rad u trgovačkom centru Arena Centar u dječjoj trgovini Koko Kids store. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izvještavanje, slaganje rasporeda, rad na blagajni, direktnu prodaju kupcima, preuzimanje i slaganje robe. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 5.500 kuna. Traži se SSS, osnovno znanje engleskog jezika i minimalno 2 godine radnog iskustva. Za dodatne detalje ovog natječaja kliknite na poveznicu.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Komentari