Jedinstvena poslovna prilika za mlade ljude bez iskustva

total-croatia-news.com

Treći naraštaj pripravnika odabranih u sklopu projekta Budućnost u Adrisu započeo je danas s radom u Adris grupi.

Od ukupno 440 prijavljenih, odabrano je 17 najboljih kandidata koji će tijekom jednogodišnjeg plaćenog pripravničkog staža usavršavati svoje znanje pod mentorstvom Adrisovih stručnjaka, piše Poslovni dnevnik.

Naime, u  ovom natječajnom ciklusu izdvojena su zanimanja na kojima počiva daljnji rast i razvoj kompanije, poput marikulture, prehrambene tehnologije, matematičkog modeliranja, prava, turističkog menadžmenta i marketinga. U skladu s obrazovnim profilima kandidata i potreba tvrtki u sastavu Adris grupe, troje kandidata nova će znanja stjecati na korporativnoj razini Adris grupe, dvoje će se zaposliti u Maistri, dok će se šestero pripravnika usavršavati u Croatia osiguranju.

Šestero će kandidata svoja stručna znanja stjecati u Cromarisu.


Podsjetimo, između 440 prijavljenih kandidata različitih zvanja, koji su svoje školovanje završili na hrvatskim, ali i mnogobrojnim inozemnim fakultetima i poslijediplomskim studijima, na temelju vrlo strogog natječajnog postupka i testiranja koje su proveli ugledni hrvatski stručnjaci ljudskih potencijala, u završni krug izabrano je 17 najboljih kandidata.

Plaćeni pripravnički staž u trajanju od godinu dana odvijat se kroz individualizirane programe  pa će na taj način kandidati imati mogućnost tijekom nekoliko godina od pripravnika postati novim i posve osposobljenim Adrisovim menadžerima i tehnolozima.

Na kraju pripravničkog staža, najboljim pripravnicima nudi se stalno zaposlenje te kontinuirano stručno usavršavanje.

Komentari